Home POGLEDI NAUČNIK PRONAŠAO MASIVNU VANZEMALJSKU LETELICU KOJA SE SKRIVA U SATURNOVIM PRSTENOVIMA (VIDEO)

NAUČNIK PRONAŠAO MASIVNU VANZEMALJSKU LETELICU KOJA SE SKRIVA U SATURNOVIM PRSTENOVIMA (VIDEO)

1978
0
SHARE

Bivši inženjer NASA-e je dospeo u naslove širom sveta nakon što je izneo tvrdnju da supermasivna vanzemaljska svemirska letelica postoji u našem solarnom sistemu i skriva se unutar Saturnovih masivnih prstenova.

Ove tvrdnje su brzo proširili američki i ruski mejnstrim mediji – što je nekako čudno – sugerišući da ne samo da se vanzemaljska svemriska letelica nalazi oko Saturna, već i da ovi misteriozni objekti postoje i oko drugih planeta poput Jupitera, Urana i Neptuna.

Bivši inženjer NASA-e, dr Norman Bergrun – koji je verni NLO istraživač – veruje da se vanzemaljske svemirske letelice zapravo “hrane energijom planete“ preko prstena, kako bi se “razmnožile,“ za šta on veruje da je zabrinjavajuća situacija.

A ove svemirske letelice nisu nove u našem solarnom sistemu, kaže dr Bergrun. Bivši NASA-in naučnik je govorio da se vanzemaljske svemirske letelice razmnožavaju u našem solarnom sistemu još od 1986. godine, kada je objavio svoju knjigu “Ringmakers of Saturn.“

Kako je istakao Inquisitr: “Bergrun je istaknuti bivši NASA-in istraživački inženjer koji je napravio velike inovatine doprinose mnogim američkim aeronautičkim, projektilskim i raketnim programima. On je takođe osvojio mnoge nagrade za nauku i inženjerstvo.“

Ali Bergrunove izjave su bile teško kritikovane otkako se pojavio na kontroverznom YouTube kanalu SecureTeam10, koji je poznat po objavljivanju bezbroj video snimaka povezanih sa NLO-ima, koje su mnogi skeptici nazvali lažnima.

Dr Bergrun je nedavno govorio u video snimku objavljenom od strane YouTube kanala SecureTeam10, gde objašnjava misteriju koja stoji iza Saturna, njegovih prstenova, i brojnih vanzemaljskih svemirskih letelica za koje tvrdi da se tamo nalaze.

U ovom video snimku Dr Bergrun govori o “dugim cilindričnim objektima“ u prstenovima koji izgledaju kao “izduvni sistemi“ među drugim očigledno neverovatnim nalazima.

U svojoj knjizi “Ringmakers of Saturn,“ objavljenoj 1986. godine, dr Bergrun tvrdi da ne samo da je Saturnov prsten kontrolisan vanzemaljskom letelicom, već ovi vanzemaljski posetioci mogu biti odgovorni za “stvaranje prstenova.“

2016.godine je dr Bergrun rekao da ove misteriozne letelice naseljavaju Saturn, Uran i Jupiter: Elektromagnetna polja su demarkirale spoljašnjost objekta.

NLO lovci i paranormalni istraživači veruju u priču dr Bergruna, rekavši da je Bergrun svedok tajnih NASA slika tokom svog rada u Nacionalnom savetodavnom komitetu za aeronautiku (NACA) i Lockheed Martin-u na visoko klasifikovanim vazdušno-kosmičkim projektima.

Njegovi zaključci, prema rečima NLO istraživača, zasnivaju se na dokazima koje je prikupio iz snimaka tokom istraživanja.

(Webtribune.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here