Home POGLEDI NASA CENZURISALA PORUKU ASTRONAUTA: NIL ARMSTRONG JE NAKON SLETANJA NA MESEC UGLEDAO...

NASA CENZURISALA PORUKU ASTRONAUTA: NIL ARMSTRONG JE NAKON SLETANJA NA MESEC UGLEDAO ZAPREPAŠĆUJUĆI PRIZOR!

1414
0
SHARE

Astronaut Nil Armstrong je preneo poruku kontroli misije u glavnom centru Nase da su ih dva velika, tajanstvena objekta posmatrala nakon što su sleteli na Zemljin prirodni satelit, ukazuju tajni izveštaji o komunikaciji Američke agencije za istraživanje svemira i astronauta na Mesecu.

Uprkos tome što zvuči kao scenario za naučnofantastični film, sve se više govori o brojnim tajnim izveštajima i transkriptima između glavnog centra Nase i astronauta na Mesecu.

Zanimljivi detalji o tome s čime su se astronauti navodno suočili na Mesecu potiču iz intervjua neimenovanog profesora i Nila Armstronga koji je nastao na jednom Nasinom simpozijumu.

U tom intervjuu profesor ispituje Armstronga šta se stvarno tamo dogodilo, na šta mu astronaut odgovara:

– Bilo je neverovatno… naravno, oduvek smo znali da postoji mogućnost… činjenica je da smo bili upozoreni. Nikada nije bilo nekih pitanja o svemirskoj stanici ili gradu na Mesecu – rekao je čuveni astronaut.

Na pitanje profesora kako to misli da su bili upozoreni, Armstrong je odgovorio:

– Ne smem ulaziti u detalje, ali mogu reći da su njihovi brodovi bili daleko superiorniji u

odnosu na naše, i po veličini i po tehnologiji. Bili su veliki i preteći – reči su Nila Armstronga.

U tajnim izveštajima, kako je rekao fizičar i profesor matematike Univerziteta u Moskvi Vladimir Azhazha, postoji mnogo intervjua i dokumenata koji ukazuju na to da je moguće da su se astronauti sa „Apola“ zapravo suočili s vanzemaljskim bićima i NLO kada su istraživali površinu Meseca.

– Nil Armstrong preneo je poruku kontroli misije da su ih dva velika, tajanstvena objekta posmatrala nakon što su sleteli na Mesec. Ali njegova poruka se nikada nije čula u javnosti, jer ju je Nasa cenzurisala – kaže ruski fizičar.

Prema rečima brojnih izvora, Armstrong je tvrdio da su vanzemaljci bili prisutni na Mesecu, i da je astronautima naređeno da odu, a mnogi istraživači NLO tvrde da su čak snimljene čudne strukture i građevine i sve detalje prijavio kontroli misije, koja je namerno cenzurisala informacije kako bi se sprečio haos i panika među stanovnicima planete.

(RTS)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here