Home POGLEDI MOĆNIJI OD SVIH NUKLEARKI U RUSIJI: SNIMLJEN MISTERIOZNI TESLIN GENERATOR U ŠUMI...

MOĆNIJI OD SVIH NUKLEARKI U RUSIJI: SNIMLJEN MISTERIOZNI TESLIN GENERATOR U ŠUMI U OKOLINI MOSKVE! (VIDEO)

828
0
SHARE

U šumi u okolini Moskve nalazi se misteriozni Teslin generator (Tesla Tower) koji je po prvi put iz vazduha zabeležio dron. Reč je o ogromnom impulsnom generatoru, inače jednom od najjačih na svetu.

Pomenuti generator izgradio je ruski Institut za električno inženjerstvo 70-ih godina. Cilj ovog projekta je bio da se napravi mašina koja će testirati efekte koji munje imaju na avione.

Pored toga, planirano je da se mašina koristi za testiranje elektromagnetnog pulsa (EMP), kao i da se ispita kakav efekat nuklearne i solarne eksplozije imaju na prevozna sredstva i elektroniku.

Teslin generator može da veštačkim putem napravi munje dugačke 150 metara. Generator je toliko moćan, da može da “ispusti” energiju, koliko i sve fabrike u Rusiji zajedno, uključujući i one nuklearne. Doduše, ovaj efekat može da traje samo 100 mikrosekundi.

Struktura ove zanimljive mašine podseća na nešto vanzemaljsko, pa su se brojni teoretičari zavere proteklih decenija interesovali za šta on zaista služi. Teslin generator nije dostupan javnosti.

Pogledajte video:

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here