Home POGLEDI MISTERIJA NA ANTARKTIKU: TENKOVI ČUVAJU VANZEMALJSKI NLO KOJI JE PAO (VIDEO)

MISTERIJA NA ANTARKTIKU: TENKOVI ČUVAJU VANZEMALJSKI NLO KOJI JE PAO (VIDEO)

1474
0
SHARE

Teoretičari zavera o vanzemaljcima tvrde da su pronašli dokaz da vojna vozila „čuvaju“ misteriozni NLO koji je pao na Antarktiku.

Sajt Express.co.uk je ranije pisao o jednom lovcu na NLO-e koji je otkrio da veruje da je vanzemaljska letelica oborena na Antarktiku.

Valentin Dekterev iz grada Nižnji Tagil u centralnoj Rusiji, bio je naveo da je pronašao NLO koristeći Google Earth.

Neki istraživači su potražili satelitske fotografije tog mesta i otkrili da četiri tenka u liniji čuvaju čudnu pukotinu u snegu koja izgleda kao da je u pitanju oboreni NLO.

Na Jutjub kanalu Third Phase of Moon je postavljen i snimak u kom su prikazane slike istog mesta napravljene pre dva meseca na kojima se ne vide tenkovi.

Isti kanal je optužen da postavlja varljive i lažne snimke, ali korisnik sa tog kanala to negira.

Nisu svi gledaoci ubeđeni u ono što je prikazano na snimku. Neki od njih kažu da bi prema srazmeri mape tenkovi trebalo da budu dugi 21 metar, što je veće od bilo kog poznatog tenka.

Narator snimka postavlja pitanje: „Zašto se tenkovi nalaze oko te pojave?“. Ima i komentara o tome zašto nema tragova tenkova, kao i o tome da su tragovi prekriveni snegom.

Dektrev kaže da je letos postavio slike i koordinate ovog mesta pre nego što ga je iko drugi uočio.

On je bio ubeđen da je u pitanju oboreni NLO, poluzakopan u ledenim pustarama Antarktika. Međutim, pored NLO-a, na tim slikama nije bilo ničega više.

Navodi se da su te satelitske fotografije koje Google Earth koristi napravljene u februaru 2012. godine, ali da su tek nedavno počele da se prikazuju.

Dektrev je rekao da veruje da je velika leteća mašina u obliku diska i veličine oko 60 metara zakopana u ledu i snegu.

Neki kažu da je to samo velika pukotina u snegu, dok se drugi pitaju šta je bilo sa onima koji su se nalazili unutar NLO-a.

Webtribune.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here