Home POGLEDI MISTERIJA MOĆNOG SUPERORUŽJA: ZAŠTO JE TIBET BIO VAŽAN ZA HITLERA I TAJNO...

MISTERIJA MOĆNOG SUPERORUŽJA: ZAŠTO JE TIBET BIO VAŽAN ZA HITLERA I TAJNO DRUŠTVO TULE? (VIDEO)

756
0
SHARE

Tajni planovi Adolfa Hitlera su oduvek kopkala ljudsku znatiželju. Svi su želeli da znaju kakve ideje je iza zatvorenih vrata kovao ozloglašeni diktator. Za nacizam se vezuje jedno od najmisterioznijih društva Tule.

Smatra se da je srž njihovih učenja i doktrina usađena u samo srce nacizma. A mnogi tvrde da je i sam Hitler i te kako podržavao rad ovog mističnog društva. Tajno društvo Tule počivalo je u samom srcu Nemačke, pa je vremenom navodno postalo zastrašujuća produžena ruka nacističke države.

Priče kažu da su članovi Tule bili glavni inicijatori nacističke ekspedicije na planine Tibeta, sve u cilju da otkriju tajne izgubljene superrase i legendarno mesto Šangrila. Pojedine legende kažu da je ova božanska zemlja krila izvor nebeskog goriva. Žućkasto-bela tečnost koja u ovoj utopiji teče u izobilju je navodno napajala mitološke leteće mašine nazvane vimane.

Ove leteće kočije su opisane u indijskim epovima „Ramajana“ i „Mahabharata“. Smatra se da je Hitler imao specijalnu jedinicu koja je tragala za izvorom ovog božanskog goriva. Pojedinci tvrde da je baš ovo tajno društvo bilo zaduženo za tu misiju.

Postoje brojne spekulacije da su nacisti želeli pomoću tog eliksira da napajaju oružja za masovno uništenje.

Pogledajte video:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here