Home POGLEDI MISTERIJA ČUDNE AKTOVKE I DVE LOBANJE U PLANINI U RUSIJI

MISTERIJA ČUDNE AKTOVKE I DVE LOBANJE U PLANINI U RUSIJI

764
0
SHARE

U planinama Rusije su pronađeni misteriozna aktovka i dve lobanje. Prema navodima novina Komsomolskaya Pravda i Rossiyskaya Gazeta, na aktovki se nalazi čudan logo „Ahnenerbe“.

Aktovka i dve lobanje su pronađeni u planini Adigea u regionu Kavkaza. Nepoznato je kome lobanje pripadaju, ali logo Ahnenerbe ukazuje na tajno društvo u okviru SS-a posvećeno proučavanju okultnih i natprirodnih sila.

Prema navodima istraživača, moguće je da su članovi SS-a bili zainteresovani za misterije drevnog kamenja i visoke prirodne radioaktivnosti u regionu kanjona Kišinski. Takođe je moguće da su tragali za zlatnom Kuban Radom koja je izgubljena negde u regionu tokom ruskog građanskog rata (1917.-1923.).

Istraživači su pronašli i nemačku mapu teritorije Adigeje iz 1941. godine, zaprepastivši se njenom tačnošću i opširnošću. Ovaj i slični predmeti su izazvali veliko interesovanje među stručnjacima.

Istoričari znaju puno detalja o operaciji Vermaht Edelvajs, za vreme koje su nacističke zastave osvanule na vrhu planine Elbrus, najviše planine u Evropi koja se nalazi u republici Kabardino-Balkarija u ruskom Kavkazu. Ali koji je zapravo bio pravi cilj ove tajne organizacije u planini Adigea?

U etnografskom kompleksu  Belovodije u selu Kamenomotski se danas nalaze enigmatske lobanje i okultna aktovka.

Vlasnik kompleksa, Vladimir Melikov, objasnio je da mu je veliku smeđu aktovku sa oznakom Ahnenerbe doneo pustinjak iz šume za kog niko nije siguran gde živi. On je takođe naveo da su svi predmeti iz aktovke u savršenom stanju i da se mogu koristiti i danas.

Pun naziv organizacije Ahnenerbe je „Društvo za istraživanja i obuku u okviru nemačkog nasleđa“. Ona je postojala u Nemačkoj između 1939. i 1945. godine i formirana je radi proučavanja tradicije, istorije i nasleđa „arijevske rase“.

Oni su istraživali sve što je misteriozno i nepoznato u svetu, sprovodili ekspedicije na Tibet, Antarktik i Kavkaz, tragali za NLO-ima itd. Hitlerova Nemačka je non-stop razvijala

nove vrste oružja kojima bi promenila ishod rata, a čak 350 stručnjaka iz ove organizacije je radilo na oružju. Oni su svi bili izvanredno pametni i imali su i po nekoliko diploma.

Malo ljudi zna da je par godina pre rata nemačka građevinska kompanija ponudila SSSR da izgradi put između Picunde i Rice (od planine na obali Crnog mora koja se danas nalazi u Abhaziji), navodno u sklopu međunarodne saradnje.

Nakon završetka posla, nemački stručnjaci su stradali tragičnom smrću kada je njihov automobil pao sa litice u krivini. Turisti i danas prolaze kroz tunele kod jezera Rica koje su izgradili Nemci.

Kasnije se ispostavilo da je razlog za izgradnju ovog strateškog puta bio taj što su hidrolozi grupe Ahnenerbe otkrili da je sastav vode iz izvora u pećini ispod jezera Rica idealan za pravljenje ljudske krvne plazme.

Ta „živa voda“ je transportovana iz Abhazije u srebrnim kontejnerima sve do Nemačke. Čak je planirano da se napravi poseban tunel za transport, ali je rat prekinuo te planove.

SS je za vreme rata poslao vojsku kako bi zaštitio tajna istraživanja koja je sprovodila organizacija Ahnenerbe u planini Adigea. Glavni štab nemačkih snaga je bio u gradu Majkop. Jedan deo vojske je poslat na planinu Pšekiš iz nepoznatih razloga.

Kasnije se ispostavilo da su nacisti bili zainteresovani za izvesno kamenje, izgradnju praistorijske Atlantide i „kapiju ka paralelnim svetovima“. Još i danas se govori o neobičnim događajima u toj oblasti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here