Home POGLEDI MISTERIJA ANTARKTIKA: OTKRIVENA VANZEMALJSKA CIVILIZACIJA DIVOVA SA IZDUŽENIM LOBANJAMA

MISTERIJA ANTARKTIKA: OTKRIVENA VANZEMALJSKA CIVILIZACIJA DIVOVA SA IZDUŽENIM LOBANJAMA

838
0
SHARE

U poslednje vreme Antarktik je prisutan u alternativnim medijima zbog izveštaja da je otkriven grad pod ledom. Na temelju informacija sa nepoznate veb stranice i uz podršku autora Dejvida Vilkoksa i navodnog agenta tajne vlade Kurija Guda, vanzemaljski grad je otkriven 2 milje pod ledom, na Antarktiku.

Šire se sve moguće teorije, uključujući tvrdnje da će američki predsednik Donald Tramp objaviti vest. Otkrivene su grobnice divova, pronađena je vanzemaljska tehnologija, a grad uključuje i komore za lečenje.

Prva naučna iskopavanja ruševina iz drevne, zamrznute civilizacije, zakopane pod ledom od 3,5 km, počela su na Antarktiku ranije ovog meseca. To je uključivalo civilizaciju

“Predadamita” s izduženim lobanjama, visokih oko 3,5 metra. Predadamiti su bili vanzemaljci koji su stigli na Zemlju pre otprilike 55.000 godina, što je utvrđeno otkrićem triju matičnih brodova ovalnog oblika, prečnika oko 30 milja.

Odmah nakon što je iskopan, pronađeno je da jedan od tri broda unutra ima mnogo manjih letelica. Predadamitska civilizacija, barem deo njenog sedišta na Antarktiku, bila je zamrznuta zbog katastrofalnog događaja do kog je došlo pre otprilike 12.000 godina.

Antarktička Atlantida i drevne ruševine vanzemaljaca

Jesu li nedavna otkrića “Pompeja na ledu” na Antarktiku samo dokazala postojanje Atlantide? Drevne ruševine vanzemaljaca potajno su iskopane i Elite idu na izlete. Sve su to navodno otkrili i istražili američki sateliti 2002. Otkrivena je magnetska anomalija.

Prema Zetama, ovo je magnetski potpis koji bi bio povezan s metalom u gradu, pa ste prvo čuli od ZetaTalk-a da su potresi oko jezera Vostok bili zbog grada pod ledom.

Šta se događa na Antarktiku?

Tokom aprila 2001. godine otkrivena je jedna od najvećih svetskih tajni: drevna građevina ili aparat, koji je ležao položen miljama ispod tvrdog antarktičkog leda, otkriven je lutajućim, špijunskim satelitom. Američka vojska je odmah počela da ukida izveštaje, a glavni mediji su se poslušno pridržavali. Uprkos izostanku vesti, pojavili su se izveštaji da je tajni projekat iskopavanja otkrića započeo u petak.

Nastala je magnetska anomalija, pojačana je i proširila se blizu ruske baze Vostok. U međuvremenu, američko vojno vazduhoplovstvo zujalo je aktivnostima, dok su letovi

dolazili i odlazili vrtoglavim tempom. Teška mašinerija– neka poprilično egzotična – pojavila se na sumornom ledu na Antarktiku. Nepotvrđeni izvetaji tvrde da je došla nuklearna bušilica Subterrene. Čudan fenomen vrtloga – verovatno magnetski tunel iz prošlosti – nazvan je Time Gate sa vojnom obaveštajnom službom.

ZetaTalk Komentar 8/13/2011:

Hranjenjem teorija zavere, magnetska anomalija jezera Vostok ostaje neobjašnjena. Je li to srušeni brod, drevni grad poput izgubljenog grada Atlantide, ili postoji jednostavno geološko objašnjenje za anomaliju? Budući da bi istraživanje jezera uništilo njegovo netaknuto stanje, tajna ostaje. Poznato je da će se naslage rude gvožđa i čvrsta lava od vulkana ili ploča za širenje, pojaviti kao magnetske anomalije.

Gradovi takođe imaju ove karakteristike zbog velike količine metala u njihovom

enterijeru. Unutrašnjost ploča je često debela kora, koja takođe može dati ovaj magnetski karakter. Antarktik je stara stena, a jezero Vostok leži uz pukotinu koja se proteže kroz ovu stenu, pokazujući na taj način uzorak vulkanskog pucanja, kada je kontinent u prošlosti bio povučen iz svoje privrženosti Indiji.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here