Home POGLEDI MASIVNE VANZEMALJSKE FLOTE, SNIMLJENE OD STRANE NASA, KRUŽE OKO SUNCA (ŠOK VIDEO)

MASIVNE VANZEMALJSKE FLOTE, SNIMLJENE OD STRANE NASA, KRUŽE OKO SUNCA (ŠOK VIDEO)

1354
0
SHARE

Prema rečima NLO lovaca i na osnovu brojnih satelitskih snimaka, masivne vanzemaljske flote lete u „taktičkoj“ formaciji blizu Zemlje i prema Suncu kroz unutrašnjost sunčevog sistema.

Neki istraživači navode da naše Sunce deluje kao nekakva zvezdana kapija koja se koristi od strane super naprednih vanzemaljskih civilizacija za putovanje širom kosmosa.

Ovo zabrinjavajuće otkriće je napravljeno od strane NLO lovca Streetcap1, koji je analizirao snimke Sunca napravljene NASA-inim SOHO satelitom.

SOHO satelit je u stvari zajednički projekat Evropske svemirske agencije i NASA-e. Opservacioni satelit se nalazi u L1 gravitacionoj tački halo orbite oko Sunca-Zemlje i naš solarni sistem drži na oku non stop.

Prema navodima Streetcap1, slika napravljena SOHO-om prikazuje masivnu vanzemaljsku flotu kako leti kraj Zemlje ka Suncu.

Prema navodima Streetcap1, zastrašujuća flota vanzemaljskih svemirskih brodova putuje u redovnoj i izuzetno uređenoj formaciji, što ukazuje na visoko organizovane vojne flote.

“Oni lete u malim formacijiskim grupama što bi moglo da sugeriše na vojnu veštinu,“ objašnjava Streetcap1. “Video sam previše NLO flota da bih sada imao bilo kakvu sumnju da je ovo realnost.“

NLO lovac Skot Vering sa sajta UFO Sightings Daily je komentarisao slike:

“Ova NLO flota je uhvaćena od strane Streetcap1 sa Jutjuba. To je fantastično otkriće,“ napisao je u poslednjem ažuriranju svog bloga.

“Video sam hiljade SOHO-ovih slika Sunca, ali nikada ni jednu kao ovu,“ nastavlja. “Ovde vidimo flote brodova u grupama od po dva, tri pa čak i četiri. Ovo je flota, a to nije dobar znak.“

“Nešto veliko će se desiti, čim flota ove veličine prolazi Zemlju,“ piše Vering. “Da, možete se kladiti da oni znaju da smo ovde, ali su oni toliko tehnološki napredni da im mi nismo pretnja. Stoga, oni nas ignorišu. Ovde vidimo 60-80 brodova koje je SOHO uhvatio. Mnogo više ih nije uhvatio.“

Debata se nastavila na Jutjubu među stotinama korisnika koji su komentarisali snimak.

U dalekoj prošlosti, brojni čudni objekti su primećeni u blizini Sunca na SOHO-ovim satelitskim snimcima.

Dok su NLO lovci ubeđeni da su to međuzvezdani brodovi odnekud iz svemira, skeptici tvrde da gledamo u smetnje na slikama. Greške u obradi i mrtvi pikseli su prisutni na nekim od slika.

NLO lovci se, međutim, ne slažu.

U prošlosti, istraživači su razmišljali o brojnim anomalijama prisutnim u blizini Sunca i odvažili se da upitaju da li je moguće da je naše Sunce masivna zvezdana kapija.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here