Home POGLEDI KADA MRTVI POZOVU: OVO SU ZNACI DA NEKO OD VAŠIH BLIŽNJIH PREMINULIH...

KADA MRTVI POZOVU: OVO SU ZNACI DA NEKO OD VAŠIH BLIŽNJIH PREMINULIH KOMUNICIRA SA VAMA

856
0
SHARE

Da li ste znali da vaši bližnji pokušavaju da vas kontaktiraju posle smrti? Predstavljamo vam neke od načina na koje oni to mogu da postignu.

Snovi

Kada spavamo, dolazi do uzdizanja naših vibracija do te mere da se skoro poklope sa višim vibracijama naših bližnjih u spiritualnom obliku. Pošto je naš podsvesni um daleko manje pretrpan nego naš svesni deo uma, duhovima je tada lakše da dođu do nas.

Za mnoge ovakvi snovi znaju biti prilično realni. Takođe se javlja i veća šansa da ćete zapamtiti takav san, iako inače zaboravljate sve svoje snove. Kada sanjate ovako nešto, obratite pažnju. Možda vam vaši bližnji šalju poruku sa onog sveta.

Fantomski miris

Naši bližnji nam često otkrivaju svoje prisustvo tako što nam šalju mirise koje smo povezivali sa njima. To ima smisla pošto se mirisi od svih čula smatraju najjačom uspomenom.

Za neke to može biti omiljeni parfem ili miris duvana. Za druge to može biti omiljeni obrok ili miris svežeg hleba. Taj miris zna da bude toliko slab da pomislimo da smo ga umislili, ali ustvari ga ne umišljamo. Vaši bližnji su uložili puno energije da vam pošalju taj mirisni signal. Treba da cenite to.

Stvari na pogrešnim mestima

Kada ostavite svoje naočare za čitanje na noćnom stočiću, a zatim ih pronađete u kuhinji, sigurno ćete pomisliti da ste poludeli. Nekad je to i nečija fotografija koja stalno pada. Međutim, to su sve znaci da vas posećuje neko bližnji.

Pesme

Naši bližnji mogu da nam pošalju poruke i putem pesama. Ukoliko kreirate svoju listu pesama koju kasnije slušate dok putujete ili čekate negde, obratite pažnju na redosled pesama ukoliko ste namestili da se puštaju nasumično. Možda primetite neku poruku od svojih bližnjih.

Misli koje nisu vaše

Često se dešava da odbacimo poruke koje dobijamo od svojih bližnjih kao naš interni dijalog. Te poruke su u stvari njihov način da nam pomognu da se usredsredimo na život u trenucima kada naša pažnja opadne. Njihova karakteristika je što nisu izrečene u prvom licu.

Obratite pažnju na trenutke u kojima vam se javljaju takve poruke. Moguće je da ćete naleteti na reč koju ne koristite baš često ili ćete prepoznati odlike nekog bližnjeg prema kontekstu rečenice.

Neočekivani darovi

Dar ne mora da bude nešto što je kupljeno u prodavnici. To može biti uspomena ili neka slučajnost. Da li vam se nekada desilo da ste tužni i da vas zatim nazove neki prijatelj da vas pita kako ste? Možda ste na pragu našli belo pero ili u bašti ugledali novi procvali cvet? To su sve neočekivani darovi koje su vam poslali vaši bližnji.

Sretanje pravih ljudi u pravom trenutku

Nemojte nikada pomisliti da je susret sa nekim ko vam je promenio život bio slučajnost. Razmislite o svom životu. Da li je bilo trenutaka kada vam je bila potrebna zvezda vodilja i kada se pojavila prava osoba u pravom trenutku? Nemojte ni na trenutak posumnjati u to da su vaši bližnji umešali svoje prste.

Znaci na sahrani

Legendarni medijum, Džejms van Prag, tvrdio je da sve osobe prisustvuju svojoj sahrani nakon što umru. Oni obično lutaju naokolo i teše svoje voljene, pokušavajući da im daju znake da će počivati u miru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here