Home POGLEDI JOŠ UVEK OBMANJUJETE SEBE DA JE ZAMENA STANOVNIŠTVA EVROPE SAMO TEORIJA? OVO...

JOŠ UVEK OBMANJUJETE SEBE DA JE ZAMENA STANOVNIŠTVA EVROPE SAMO TEORIJA? OVO JE ONO ŠTO NE ZNATE..

672
0
SHARE

Ema Bonino, osnivač stranke „More Europe“ intervjuisana na marginama konferencije The Contemporary, veruje da će Evropa i njeno blagostanje opstati jedino premeštanjem ljudi iz najmnogoljudnijih zemalja Afrike.

„Moramo organizovati transfer stanovništva iz Afrike, a posebno iz Nigerije koja je najmnogoljudnija zemlja i za 50 godina će imati mnogobrojnije stanovništvo od čitave Evrope. Zavaravamo se da je dovoljno napraviti zid i da će oni tamo ostati, ali nije tako”.

Korporativni mediji protiv belaca, čiji su vlasnici pretežno ne-Evropljani, tvrde da je plan etničke zamene (evropskog) stanovništva bio prevara koji su izmislili teoretičari zavere kako bi širili mržnju.

Ema Bonino potvrđuje da pouzdana kompanija, kontrolisana od strane Džordž Soroša, priznaje svoju centralnu ulogu u raseljavanju etničkih Evropljana. Zagovornica besplatnog abortusa kaže nam da bi bilo potrebno predugo da se podstaknu (evropska) rađanja i preferira transfer afričkog stanovništva u Italiju, po mogućnosti iz Nigerije.

Postoje snažni pokazatelji ove strategije raseljavanja stanovništva u izveštajima sačinjenim u UN-u, kada su govorili o evropskim demografskim problemima.

Kao rešenje demografskog problema Italije (i drugih evropskih zemalja), tvrdilo se da je potrebno „zameniti“ (kako je navedeno u naslovu dokumenta) starenje Evrope ogromnim prilivom migranata iz Afrike i Azije.

Studija UN-a izračunala je da će oko 26 miliona imigranata i njihovih potomaka morati da se useli u razne italijanske gradove do 2050. U to vreme, pre nekoliko godina, njih je bilo gotovo pet miliona, u poređenju sa 7,8 miliona u Nemačkoj.

Plan da se stanovništvo na teritoriji koja je već prenaseljena i problematična, kao što je Italija, toliko poveća može izgledati apsurdno i ne baš racionalno. Međutim, za UN i druge globalističke organizacije, kako su oni sve predvideli i isplanirali, morali smo da krenemo ka globalnom, multikulturnom društvu.

To mora biti praćeno ukidanjem nacionalnih država. Intelektualci globalističke levice su to potvrdili, od Roberta Savijana do Žaka Atalija u Francuskoj, isto je rekao Boldrini, a papa Franjo takođe podržao.

Od tada su odlazili ​​u UN i stvarali druge dokumente, druge studije, sve u istom cilju kako bi došli do zlobnog Globalnog dogovora, poslednjeg dokumenta koji je potpisao dobar deo evropskih država piše europeansworldwide.wordpress.com.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

Webtribune.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here