Home POGLEDI ISPOVEST ČOVEKA KOJI JE VIDEO MISTERIOZNU PODZEMNU CIVILIZACIJU

ISPOVEST ČOVEKA KOJI JE VIDEO MISTERIOZNU PODZEMNU CIVILIZACIJU

699
0
SHARE

U ovom dobu istraživanja, posvećeno je puno pažnje onome što leži izvan naše planete, i onome što pliva u najmračnijim dubinama naših neistraženih mora, ali područje na koje je obraćeno značajno manje pažnje, je svet koji leži zaključan u neprolaznoj crnoj noći ispod nas.

Ovde se pećine protežu i meandriraju na ogromnim rastojanjima, ponekad zasnovane na novim otkrićima izvan granica našeg uma.

Ipak, najizraženiji i zbunjujući navodi o dubokim svetovima na Zemlji su oni koji se tiču čudnih, nepoznatih civilizacija koje su davno nestale, za koje se tvrdi da su nastanjivale unutrašnjost zemlje, i koje ostaju izgubljene i nepotvrđene.

Pokrivajući sve od giganata iz unutrašnjosti zemlje, do vanzemaljaca, reptilskih čudovišta i zaštitnika misterioznih izgubljenih religioznih artefakata, evo nekih od najčudnijih tvrdnji o navodnim izgubljenim civilizacijama koje su se uzdigle i pale ispod sveta.

Jedna od najupornijih tvrdnji o podzemnoj civilizaciji bila je detaljno opisana u knjizi “Treće oko” iz 1956. godine, koja je navodno autobiografska knjiga čoveka po imenu Lobsang Rampa, u kojem je opisao svoja iskustva u Chakpori Lamaseri u Tibetu.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

Među bogatstvom nepoznatosti u knjizi, kao što je Rampinova operacija za bušenje rupa u svojoj glavi da oslobodi misteriozne mentalne moći, titularno Treće oko, i čudno otkriće vlastitog mumificiranog tela iz prethodne inkarnacije, tu je i njegov interesantan iskaz o

ogromnom podzemnom svetu, izrađenog od strane neobjašnjivih subjekata pod Tibetanskom prestonicom, Lhasa-om.

PROČITAJTE JOŠ…  Saznajte šta ljudi pretražuju na Google u ovom trenutku!
Ovde ispod palate Dalaj Lame, on se pridružio svešteniku da istražuje sistem pećina čiji su zidovi ukrašeni čudnim simbolima i crtežima nepoznatih ruku.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

Nakon jednog tunela u mraku, Rampa je tvrdio da je naleteo na ogroman otvor sa podzemnim jezerom i plafonom toliko visokim da nije mogao proceniti njegovu visinu, jer svetlost nije stigla do uzvišenog svoda iznad.

Ovde su zidovi sadržali misteriozne geometrijske dijagrame, kao i slike džinova i mašina

kakve nikad nije zamišljao, zajedno sa neopisivim spisima na nekom zagonetnom, tuđem, stranom jeziku.

Zatim su pošli bočnim prolazom gde je došao na područje sa “crnom kućom”, u okviru koje su ušli tri sarkofaga očigledno napravljenog od glatkog crnog kamena sličnog obsidianu, i koji je bio pokriven nizom čudnih simbola, što je izgledalo kao nekakva zvezdana karta.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

U njima su bila tela čudnih džinovskih bića, koje je sveštenik koji ga je pratio objašnjavao kao tela drevnih “bogova” koji su ranije došli u svoj svet. Rampa je govorio o ovim telima:

Pogledao sam ponovo, fasciniran i zapanjen. Tri zlatne figure, gole, ležale su pred nama.

Dva muška i jedna žena. Svaka linija, svaka oznaka verno prikazana od zlata. Ali veličina! Žena je bila veličine deset stopa dok je ležala, i veći od dva muškarca nije bio ispod petnaest stopa.

Njihove glave bile su velike i donekle konusne na vrhu. Čeljusti su bile uske, sa malim, tankim ustima. Nos je bio dug i tanak, dok su oči bile ravne i duboke udaljene. Nema mrtvih figura, oni su izgledali kao da spavaju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here