Home POGLEDI HITLER JE IZGUBIO RAT JER MU NEMAČKA TAJNA DRUŠTVA NISU DOZVOLILA UVID...

HITLER JE IZGUBIO RAT JER MU NEMAČKA TAJNA DRUŠTVA NISU DOZVOLILA UVID U DREVNO SUPERORUŽJE

1012
0
SHARE

Adolf Hitler nije imao kontrolu nad tajnim društvima koja su razvijala superoružja i tehnologije koje su mogle promeniti ishod Drugog svetskog rata.

Nemačka tajna društva, a kasnije i nacisti, slala su ekspedicije u regione Indije, Kine i Tibeta kraj Himalaja. Oni su tamo pronašli drevne zapise i knjige koje su odneli u

Nemačku povevši sa sobom i nekoliko lokalnih monaha da im protumače te tekstove.

Te ekspedicije su počele odmah nakon Prvog svetskog rata, a vrhunac su dostigle tridesetih godina prošlog veka kada je Hitlerova nacistička partija dospela na vlast.

Među glavnim društvima koja su vršila ove ekspedicije su bili Tula, Vril i Crno Sunce.

Iako postoji detaljna literatura o ulozi društva Tule u dolasku Hitlera na vlast, malo detalja je poznato o društvima Vril i Crno Sunce.

Društvo Tule je osnovano 17. avgusta 1918. godine, a društvo Vril je osnovano kratko nakon toga. Vril su formirale žene medijumi koje su koristile svoje psihičke moći kako bi komunicirale sa drevnim podzemnim i vanzemaljskim civilizacijama.

Smatra se da je društvo Crno Sunce, kom je pripadao čak i Hajnrih Himler, usko sarađivalo sa društvima Tule, Vril i ostalim tajnim društvima prilikom formiranja nemačkih frakcija koje su izbegle na Antarktik i u Južnu Ameriku.

Himler je verovao da se Crno Sunce uspešno infiltriralo među ostala nemačka tajna

društva i da će druga društva s njima podeliti tajne tehnoloških programa započetih na Antarktiku i u Južnoj Americi.

Zbog toga su Himler i Hitler verovali da će uspeti da razviju i upotrebe superoružje i da dobiju rat. Međutim, tajna društva su odlučila da žrtvuju Hitlerov nacistički režim ne podelivši tehnologije sa Crnim suncem.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

Postoje dokazi da je društvo Vril uz podršku bogatih članova društva Tule uspelo da napravi prvu antigravitacionu svemirsku letelicu.

Iako mnogi misle da je Hitler bio apsolutni vladar nacističke Nemačke, činjenica je da su nemačka tajna društva vukla konce i odlučivala koje će tehnologije dospeti u ruke nacista, a koje ne.

Kada je u Drugom svetskom ratu Nemačka suočena sa brojnim porazima, tajna društva nisu želela da pomognu Hitleru da preokrene borbu. Jednostavno im nije bilo bitno da Nemačka pobedi.

Iako je nacistička Nemačka imala pristup brojnim naprednim oružjima, postoje još naprednije tehnologije koja su tajna društva skrivala od Hitlera u Južnoj Americi i na Antarktiku.

Kada je 1939. godine nacistička Nemačka uspostavila prvu zvaničnu bazu na Antarktiku, tajna društva su poslala najtalentovanije naučnike da izgrade tamošnju odbeglu nemačku frakciju. Navodi se da su oni koristili tri baze koje je napravila drevna podzemna civilizacija.

Kada je Admiral Bajerd stigao na Antarktik u januaru 1947. godine, on se susreo sa odbeglim nemačkim tajnim društvima čija je tehnologija bila mnogo naprednija nego

Himlerova. Američka mornarica je bila žestoko poražena od strane odbegle nemačke frakcije.

Postoje brojni istorijski dokazi koji podržavaju ove tvrdnje. Takođe, poznato je da je društvo Tule finansiralo nemačku Radničku partiju, prethodnicu Nacističke partije.

Društvo Tule je verovalo u razvoj moralno, intelektualno i fizički superiorne rase ljudskih

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here