Home POGLEDI DREVNA CIVILIZACIJA ILI ALIENI: ISTRAŽIVAČI PRONAŠLI PODVODNI GRAD BLIZU OBALE MEKSIKA (VIDEO)

DREVNA CIVILIZACIJA ILI ALIENI: ISTRAŽIVAČI PRONAŠLI PODVODNI GRAD BLIZU OBALE MEKSIKA (VIDEO)

676
0
SHARE

Kako tvrde naučnici koji koriste Google Earth u potrazi za misterioznim fenomenima i mogućim neidentifikovanim ruševinama širom sveta, postoji čudan grad blizu obale Meksika u Kalifornijskom zalivu.

Prema izveštajima, ogromna podvodna građevina nalazi se nekih 70 kilometara od Meksičke obale.

Lovci na NLO-e veruju da to nisu obične ruševine niti greške na satelitskim snimcima.

Veliki broj korisnika društvenih mreža koji su komentarisali ovo nedavno otkriće smatraju da je to neobična tvorevina sofisticirano izgrađene mreže koja se sada nalazi pod vodom.

Poslednjih meseci, veliki broj  NLO lovaca tvrdilo je da su pronašli brojne vanzemljske objekte na dnu okena. Međutim, otkriće ovog novog „podvodnog“ grada je veoma značajno iz razloga što se nalazi na ogromnom prostoru i što se prostire linearno, što upućuje na to da nije u pitanju prirodna tvorevina.

Kako tvrdi Mirror, podvodni objekti koji se nalaze između poluostriva Baja Kalifornija i zapadne obale Meksika, prostiru se na teritoriji od vrtoglavih 100 kilometara. Strukture nalik cevima su uočene na dnu i prečnika su oko 4 kilometra.

Postoji nekoliko teorija o tome šta bi ove misteriozne tvorevine mogle biti. Najviše komentarisana je teorija da su to drevni sistemi puteva i tunela, napravljenih hiljadama godina u prošlosti kada je nivo vode bio drugačiji.

Drugi spekulišu da su ovo ostaci drevne civilizacije, a da su cevaste tvorevine na dnu okeana ustvari ostaci njihovih hramova. Skeptici pak tvrde da nijedna od tih teorija nije prihvatljiva i da su u pitanju samo nepravilnosti na okeanskom dnu.

Prema videu koji je na Jutjub postavio korisnik Mister Enigma, neobične tvorevine nikako ne mogu biti prirodne i postoji sličnost sa čuvenim Naska linijama pronađenim u Peruu. Narator ovog snimka postavlja pitanje gledaocima: ko bi mogao da izgradi tako složene građevine? Drevne civilizacije? Možda vanzemaljci?

Ne tako davno, jedan drugi NLO lovac pronašao je nešto što liči na podvodnu „piramidu“ u blizini obale Meksika.

Koristeći Google Earth, lovci na NLO-e su otkrili veliku „piramidu“ koja je široka 10 kilometara. Otkrivena je u blizini obale Meksika na sledećim kordinatama: 12°8’1.5″N, 119°35’26.4″ W.

Misteriozni objekti pronađeni u blizini obale Meksika su samo još jedna u nizu anomalija koje su primećene poslednjih godina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here