Home POGLEDI DOKAZ IZ RUSIJE: VANZEMALJCI SU DOŠLI NA ZEMLJU PRE MILION GODINA (VIDEO)

DOKAZ IZ RUSIJE: VANZEMALJCI SU DOŠLI NA ZEMLJU PRE MILION GODINA (VIDEO)

1702
0
SHARE

Na prvi pogled, pronađeni objekat izgleda kao ogroman kamen, koji je iste boje kao i okolno kamenje, ali ima glatak diskoliki oblik.

Ipak, tim paranormalnih istraživača u Rusiji po imenu Kosmopoisk, ubeđen je da kamen liči na leteći tanjir i da najverovatnije potiče iz svemira.

Lokalni izveštaji u Rusiji su istakli da je oblast u kojoj je pronađen – Medvedicki greben u okrugu Žirnovski blizu Volgograda – poznat od ranije po viđanjima NLO-a i paranormalnoj aktivnosti.

Prošle nedelje je pronađen napuknuti kameni disk od 4 metra, pošto su Vadim Černobrov, poznati paranormalni istraživač, i njegov tim ispitali oblast u kojoj su ranije nalazili slične diskove veličine 1-2 metra.

Navodi se da je kamen sada u Muzeju Žirnovski, gde su započela neka ispitivanja.

Prema prvim rezultatima, kamen je star oko milion godina!

Očekuje se i da će NLO stručnjaci ispitati region kako bi pronašli još neke tragove NLO-a.

Rusku naučnu organizaciju Kosmopoisk su 1980. godine osnovali ruski pisac naučne fantastike, Aleksandar Kazancev, bivši avioinženjer Černobrov i astronaut Georgij Beregovoj, kako bi istraživali misterije univerzuma.

Ta organizacija je od tada bila umešana u bizarne eksperimente o putovanju kroz vreme, o potrazi za snežnim čovekom i traganjem za NLO-ima.

Neki nisu ubeđeni da je pronađeni kamen NLO. Oni tvrde da je u toj oblasti u više navrata postojalo more, čija je erozija izobličila kamen, a čak su i postavili slike sličnog kamenja koje je pronađeno u nekadašnjem okeanu u Kini.

Ipak, Skot Vering, urednik sajta UFO Daily Sightings, na strani je onih koji veruju da disk potiče iz svemira.

On je rekao: „Da li vidite beličaste delove na disku? To je volfram. On je pronađen na nekoliko lokacija na kojima su pali NLO-i.

Takođe, otkriveno je da je ovaj disk star preko milion godina. On meni liči na kamene diskove sa NASA-inih fotografija Marsa, zbog čega mi je palo na pamet da je ovaj NLO u stvari vojni dron koji je oštećen tokom marsovskog napada“.

Webtribune.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here