Home POGLEDI DOBILI SU STOTINE MILIONA NA LUTRIJI ALI BOLJE DA NISU: 10 NESREĆNIKA...

DOBILI SU STOTINE MILIONA NA LUTRIJI ALI BOLJE DA NISU: 10 NESREĆNIKA KOJI SU GORKO ZAŽALILI DOBITAK

1317
0
SHARE

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=ofT1c6xOn8g

Viktoria, jedna od ga je pozvala  da dođe kod nje. Tamo ga je sačekala sa dečkom i tukla kako bo otkrio gde se nalazi novac. Na kraju su ga ubili, a kasnije su oboje hapšeni i osuđeni na doživotne kazne.

Rene Sena

Život nije mazio ovog Brazilca. Zbog dijabetesa je izgubio obe noge i morao je da prodavaje svoju imovinu samo kako bi preživeo.

Sve se promenilo kad je dobio nešto manje od 17 miliona dolara na brazilskoj lutriji. Upoznao je Adrijanu Almeidu kojoj se svideo tek nakon što je osvojio lutriju.

Ubrzo su se i venčali, a Adriana je postala glavna i odgovorna za novac. Postala je čak i jedina njegova naslednica, ali joj je uvek bilo malo. Kad je otkrio da ga Adrijana vara, počeo je da joj preti da že je izbaciti iz testamenta.

 

Samo nekoliko dana nakon toga Senu su na putu do omiljenog kafića presreli su ga dvojica maskiranih motorista. Ubili su ga hicima u glavu, a policija je kasnije otkrila da je Adriana naručila ubistvo. Osuđena je na 20 godina u zatvoru.

Li R. Kost

Li je bio srećni penzioner kada je  dobio 250.000 dolara na lutriji. Ali sve krenulo naopako kada je potom upoznao jed u ženu. Porše Svit ga je otpratila kući i ostavila je ulazna vrata otključana.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=QPynyrX8wao

Njeni prijatelji su ušli u Kostovu kuću i počeli ga tući. Na kraju ga je jedan od provalnika, Terence Maja ubio. On je kasnije je osuđen na doživotnu robiju.

Kregori Burč mlađi

Bio je potpuno u šoku kada je na lutriji osvojio nešto više od 400.000 dolara. Uskoro sumpočeli da mu prete da će ga opljačkati, što se nekoliko meseci kasnije i desilo. Mirno veče  Burčeve porodice prekinuli su pucnji iz sačmarice i upad maskiranih ljudi.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=CJmJyqc9HCI

On je pokušavao da objasni da kod sebe nema  novac, dao im je svoju bankovnu karticu i preklinjao za milost. Na kraju su mu pucali u  u obje noge i pobegli. Od povreda je preminuo, a za njegovu smrt je optuženo sedmoro ljudi.

Maria Lu Devrel

Dejvid i Maria Lou Devrel su bili presrećni kad su na lutriji dobili 5 miliiona dolara. Svom dugogodišnjem prijatelju Piteru Keliju, po struci finansijskom savetniku, dali su punomoć i rekli da slobodno upravlja novcem kako god on misli da je najbolje. Toliko su mu verovali da su mu dozvolili da uzima novac sa računa kako bi podmirio svoje troškove.

Jednom prilikom se počeo da se svađa sa sa Marijom i došlo je do žestokog koškanja. Piter ju je umlatio gumenim čekićem i pretvarao se da je samo pronašao telo nakon pljačke. Policija mu nije poverovala i on je osuđen na 13-18 godina zatvora.

Arturo Eufemia

Filipinci Arturo i Leticia Eufemia osvojili su nešto manje od 400.000 dolara i odlučili su da zadrže četvrtinu te sume u gotovini. Ostatak su stavili u banku. Iako su pokušavali da

sakriju  svoj dobitak, Arturo je počeo u svojoj kući da drži pijanke.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=8M4-mBGLPeE

Nakon jedne takve zabave, došli su mu maskirani muškarci i tražili novac. On se razljutio i pokušao da se odbrani. Uspeo je da upuca jednog napadača pre nego što su ga ubili.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here