Home POGLEDI DA LI SU AKTIVIRANE DREVNE MAŠINE: SVUDA OKO SVETA SE POJAVLJUJU ČUDNI...

DA LI SU AKTIVIRANE DREVNE MAŠINE: SVUDA OKO SVETA SE POJAVLJUJU ČUDNI SVETLOSNI ZRACI (VIDEO)

801
0
SHARE

U poslednje vreme se širom sveta pojavljuju prilično čudni zraci svetla koji dopiru iz građevina i pružaju se preko neba. Ljudi nemaju pojma šta se dešava, iako su se pojavile brojne fotografije i snimci.

Ovi zraci podsećaju na čuveni zrak svetla koji je dopirao iz piramide Kukulkan, a koji je fotografisao Hektor Silizar 24. jula 2009. godine dok je bio na odmoru u Meksiku.

Čini se malo verovatno da su svi fotografisani zraci samo prirodni fenomen ili greška na fotoaparatu.

Da li je moguće da sunčevo zračenje reaguje sa magnetnim poljem Zemlje, doprinoseći magnetnim linijama koje zatim vidimo kao zrak svetla, a koji u stvari predstavlja jonizovane čestice solarnog vetra?

Na fotografiji koja je napravljena za vreme leta od San Franciska do Feniksa 17. avgusta 2015. godine, vidi se da Sunce emituje snop svetla koji se završava u nekakvoj kružnici ili portalu. U desnom uglu fotografije se može videti nepoznati žuti objekat, dok se tačno iznad Sunca može uočiti još jedan nepoznati objekat.

Fotograf je naveo da je sedeo na poslednjem sedištu u avionu sa fotoaparatom usmerenom ka repu aviona, kao i da putnik koji je sedeo pored njega takođe nije mogao da objasni šta je to što se vidi na fotografiji.

Smatra se da je nepoznati objekat iznad Sunca ili drugo Sunce ili NLO koji koristi Sunce kao portal, a da je žuti objekat verovatno neki izviđački NLO.

Da li je slučajnost da se svi ovi zraci i čudni objekti na nebu pojavljuju u istom periodu i da li su vanzemaljske rase odgovorne za čudna svetla na nebu?

Da li oni pokušavaju da stabilizuju Zemlju zracima uoči približavanja planete Nibiru/Planete X?

Dva veća zraka su takođe uslikana na jugu Fort Majersa u Floridi, SAD, 15. avgusta 2015. godine i u Čivitavekiji u Italiji 10. avgusta 2015. godine.

Webtribune.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here