Home POGLEDI ČUDNO UPOZORENJE POZNATOG ANALITIČARA: OVDE ĆE USKORO SVE PROPASTI A ONDA ĆE...

ČUDNO UPOZORENJE POZNATOG ANALITIČARA: OVDE ĆE USKORO SVE PROPASTI A ONDA ĆE KINEZI IZVRŠITI INVAZIJU

2002
0
SHARE

Američki sajt “naturalnews” objavio je upozorenje svojim građanima da se pod hitno pripreme za period koji sledi i koji je već nastupio kao posledica širenja pandemije koronavirusa, inače će, kako navode, Kinezi pokrenuti kopnenu invaziju na Ameriku.

Ovaj tekst jasno govori kolika je panika nastala u SAD kada inače nezavisni i alternativni medij predviđa kinesku invaziju.

Pre liste onoga što čeka američki narod čak stoji i upozorenje da onaj ko nije spreman da se suoči sa realnošću bolje i da ne čita navedeni tekst.

Sledi lista upozorenja i preporuka:

1.Produžavamo preporuke o spremanju zaliha hrane na 18 meseci. Ovo nije neka vrsta sebičnosti niti pohlepe, u našim prodavnicama ostaje sve manje hrane za prodaju.

2.Finansijski sistem je pred kolapsom. Banke će uskoro početi da propadaju. Mnogi depoziti biće izbrisani. Neki će preći u državnu blagajnu, svesni da će dolar ove godine izgubiti veliku vrednost zbog monetarnog pada.

3.Penzije se trenutno ukidaju, tačno onako kako smo godinama upozoravali. Ako ste bili uključeni u trgovanje akcijama na berzi, ta imovina nestaje iz dana u dan. Očekujte se gubitak od 80%.

4.Cene nekretnine će takođe pasti . Očekujte se pad u celoj zemlji u proseku od 40%. Nezaposlenost će se povećati za manje od 90 dana. Ovo nije proba.

5.Ludilo „besplatnog novca“ koje je promovisala Trampova administracija rezultiraće naglim porastom cena širom Amerike, što će nas odvesti putem venecuelanskog scenaria i počeće masovno štampanje novca.

6.Snabdevanje hranom je takođe kritično u mnogim regionima i mnoge lokalne trgovine su već očišćene. Stanovnici gradova hrle u prehrambene prodavnice u ruralnim sredinama koje imaju više hrane. Očekujemo da će uskoro početi bitke sa oružjem oko hrane.

7.Kada govorimo o oružju, sva municije i svo oružje u Americi danas su nestali. Prodavci i dalje imaju zalihe, ali veletrgovci su svuda nestali. Ako se do sada niste naoružali, moraćete platiti lepu sumu da biste stekli bilo šta u ovoj oblasti.

8.Sve više i više stručnjaka, pa čak i zvaničnika CDC-a, sada otvoreno govori o „milionima smrti“ u SAD-u tokom narednih 18 meseci. To više nije teorija zavere.

„Novi koronavirus mogao bi da ubije milione širom SAD-a“, rekla je direktorka Centra za razvoj vakcina na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Merilendu.

9.Nekad tajni planovi vojne kontrole procurili su u medije, opisujući totalno vojno zatvaranje SAD. Oni pozivaju razne vojne jedinice u Vašingtonu, Severnoj Karolini i istočnom Merilendu da brane vladine operacije ako dođe do totalnog sloma.

Sedmi plan čak predviđa misije koje uključuju oružje za masovno uništenje.  (Drugim rečima, taktičke nuklearke raspoređene su u Americi.)

10.Uskoro očekujte pljačke  po prodavnicama i apotekama. Zakon će vrlo brzo biti prekršen. Uskoro će početi haos.

Ovo nije vežba. Ovo nije prevara. I ovo neće biti gotovo za mesec dana. Komunistički Kinezi su upali u neke nezavisne medije kako bi progurali “lažni” narativ o virusu tako da Amerikanci zakasne sa pripremama kada započne finansijski kolaps.

Jednom kada Amerika počne da propada, Kinezi će pokrenuti kopnenu invaziju na Ameriku.

Webtribune.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here