Home POGLEDI BRITANSKI I RUSKI NAUČNIK ODMAH LIKVIDIRANI ČIM SU RUSIMA SAOPŠTILI DA SU...

BRITANSKI I RUSKI NAUČNIK ODMAH LIKVIDIRANI ČIM SU RUSIMA SAOPŠTILI DA SU OTKRILI MESTO U KOSMOSU GDE BORAVE BIĆA NA NIVOU BOGOVA

794
0
SHARE

Veoma tragičan ali i fascinantan nov izveštaj ruske spoljne obaveštajne službe (SVR) koji kruži Kremljom navodi da su od Specijalne astrofizičke opservatorije (SAO), smeštene u okrugu Zelenčukskaja, dobili formalni zahtev da se tajanstvena smrt čuvene britanske astrofizičarke dr Natali Kristofer istraži.

Misterija koja je započeta 5. avgusta kada je dr Natali nestala iz svog hotela na grčkom ostrvu Ikaria, nastavila se kada je objavljeno da ju je “ubio džinovski kamen” dok je džogirala.

Ali ostaje bez odgovora zašto su na njenoj posteljini u hotelskoj sobi, koju je delila sa svojim dečkom, pronađene mrlje krvi, koji je to objasnio kao krvarenje iz nosa – zajedno sa pitanjem zašto se njena misteriozna smrt dogodila manje od 48 sati nakon što je kontaktirala astrofizičare SAO sa kojima je radila u vezi s mogućim vanzemaljskim

signalom iz dubokog svemira, kog su otkrili 15. maja 2015. i kojima je zapanjujuće izjavila da njeni nalazi ukazuju da signali proistekli iz dubokog svemira pripadaju civilizaciji tipa V Kardaševe skale – civilizaciji koja „prelazi granice spekulacija zasnovana na trenutnom naučnom razumevanju i koja možda nije moguća“- čija bi„ bića bila poput bogova i koja bi imala znanje da manipulišu svemirom po svojoj želji “, a koju su najstariji narodi na Zemlji nazivali „Raj“.

Prema ovom izveštaju, tokom više od jedne decenije, najbolji svetski astrofizičari koncentrisali su svoje napore na infracrvenu galaksiju IRAS F10214 + 4724 – to je jedan od najvažnijih unutrašnjih svetlosnih objekata u Univerzumu čiju ogromnu svetlucavost ne može da objasni nijedan protogalaksi model.

Dana 21. maja 2009. godine tim astrofizičara predao je Univerzitetu Kornel svoj istraživački rad pod nazivom „Gravitacioni objektiv, svetlosna infracrvena galaksija IRAS

F10214 + 4724 posmatrana sa XMM-Njutn“, pri čemu su sumnjali da bi taj višak svetlosti mogao ili da bude lažan ili nije povezan sa ovom infracrvenom galaksijom.

Sumnji se 3. avgusta 1999. godine, suprotstavio drugi tim astrofizičara koji je predao Univerzitetu Oksford svoj istraživački rad pod nazivom „Preferirano uvećani aktivni nukleus u IRAS F10214 + 4724 – III. VLBI Opservacija radio jezgra“gde su o tajanstvenoj blistavosti rekli„ otkrivamo ono za što tvrdimo da je zatamnjeno aktivno jezgro “, a nalaz su potvrdile tri ruske stanice: Svetloe, Zelenčuk i Badari.

Natali Kristofer i njen tim astrofizičara su, 1. oktobra 2013, predali Univerzitetu Kornel svoj istraživački rad pod nazivom „Aktivni galaktički modeli nukleusnog tora i zagonetni infracrveni spektar IRAS-a F10214 + 4724 ”- gde su, laički rečeno, ona i njen tim opisali ovu misterioznu svetlost kao da je potpomognuta nesagledivom snagom čiju dimenziju ljudski umovi nisu u stanju da shvate u potpunosti.

Zelenčuk RATAN-600 radioteleskop je 15. maja 2015. godine otkrio misteriozni signal koji emituje zvezda u sazvežđu Herkul, udaljena je 95 svetlosnih godina od Zemlje – čije su implikacije ukazale na mogućnost civilizacije daleko naprednije od naše sopstvene. Ta otkrića je Rusija odmah podelila sa astrofizičarima širom sveta, uključuju dr Natali.

Ovaj izveštaj beleži da astrofizičari SAO u Zelenčukskaji nisu bili iznenađeni kada su 3. avgusta dobili mejl od dr Natali Kristofer gde je ona ukratko opisala kako ju je njeno dalje istraživanje tajanstvene infracrvene galaksija IRAS F10214 + 4724 navelo da veruje da je to u stvari civilizacija tipa V – najviši nivo civilizacije čija se stanarska bića „mogu uporediti samo sa bogovima koji su u stanju da kontrolišu čitav univerzum“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here