Home POGLEDI BIVŠI PUKOVNIK OTKRIO JEZIVU ISTINU O IZDAJI NA KOSOVU 1999. – EVO...

BIVŠI PUKOVNIK OTKRIO JEZIVU ISTINU O IZDAJI NA KOSOVU 1999. – EVO KOJE ČELNIKE SRPSKIH SLUŽBI SU PLAĆALI ALBANCI! (VIDEO)

935
0
SHARE

On u emisiji poimence proziva pojedine policijsknje generale, načelnike i druge oficire i traži da se uporedi njihovo imovinsko stanje pre 19999. godine i nakon 1999. godine.

Vrh srpskih obaveštajnih službi je primao novac od Albanaca kako bi žmureo na prebacivanje otetih Srba u Albaniju tokom 19998. i 1999. kao i za vršenja zločina kako bi se napravio alibii za intervenciju NATO – tvrdi penzionisani policijski pukovnik Slavko Nikić.

On u emisiji poimence proziva pojedine policijsknje generale, načelnike i druge oficire i traži da se uporedi njihovo imovinsko stanje pre 19999. godine i nakon 1999. godine.

Nikić dalje tvrdi da Albanci ne insistiraju da se otkriju grobnice nestali Albanaca jer bi istraga prvo dovela do izvršilaca koji bi otkrili da su te zločine naručili Albanci.

Istovremeno on kaže da srpska vlast ne traži srpske žrtve jer bi se u nekim slučajevima desila ista stvar.

Nikić u emsiji govori i o drugim aspektima izdaje, kako su šefovi službi lagali Miloševića i smanjivali broj albanskih terorista pa je u akcije slat nedovoljan broj vojnikka i policajaca koji su postajali “glineni golupovi” za ubice UČK.

Nikić je još jednom upozorio Vučića da se ne usuđuje da potpiše nezavisnost Kosmeta jer će uslediti surova kazna.

Nikić govori i o dešavanjima u Crnoj Gori tvrdeći da se u vrhu crnogorske opozicije nalazi prvi operativac Mila Đukanovića koga optužuje poimence.

Dikić postavlja pitanje kako se za državni udar u Crnoj Gori u zatvoru nalaze samo građani Srbije, a nije iza rešetaka ni jedan Građanin Crne Gore.

On veruje da će Milo Đukanović uskoro pasti i da vuče poteze tako da bude smenjen zbog pokušaja stvaranja tzv. Crnogorske pravoslavne crkve a ne zbog brojnih kriminalnih dela koje je tokom svoje vlasti počinio.

Pogledajte video:

(Pravda)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here