Home POGLEDI BIVŠI KANADSKI MINISTAR ODBRANE: JAVNOST MORA DA SAZNA ISTINU, VIŠE VANZEMALJSKIH VRSTA...

BIVŠI KANADSKI MINISTAR ODBRANE: JAVNOST MORA DA SAZNA ISTINU, VIŠE VANZEMALJSKIH VRSTA SU VEĆ DUGO PRISUTNI NA ZEMLJI! (VIDEO)

1045
0
SHARE

Pol Helijer bivši je kanadski ministar koji je na javnoj tribini o ufologiji odlučio da prizna da vojske sarađuju s vanzemaljcima, kojih ima više vrsta i koji su već dugo prisutni na Zemlji

On misli da je pravo javnosti da sazna širu stvarnost, za koju smatra da su ljudi potpuno spremni. Iako smatra da postoje još neki detalji u vezi s vanzemaljcima koji bi trebali ostati poverljivi, veruje da je javnost spremna za 90 posto činjenica.

U svom izlaganju je spomenuo i kompleks u kojem vanzemaljci žive i rade zajedno s ljudima, uglavnom na vojnim projektima.

Prema njegovima rečima, ne Zemlji trenutno postoji pet različitih vanzemaljskih rasa, što se podudara s tvrdnjama drugih bivših oficira i političara koji su se izjasnili o ovoj temi.

Takođe spominje CFR, Trilateralnu komisiju, Bilderberg grupu i ostale “tajne” organizacije u kojima su ovi vanzemaljci uključeni svojim radom, a koji deluju kao “Vlada iz senke”. Za Bilderberge kaže da je Daniel Estulin sa svojom knjigom “Istinita priča o Bilderberg grupi” odličan izvor informacija ako želite saznati više o tome šta oni tačno rade i kako funkcionišu.

Pogledajte video:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here