Home POGLEDI 40 GODINA NISU MOGLI DA REŠE SLUČAJEVE 90 UBISTAVA A ONDA SU...

40 GODINA NISU MOGLI DA REŠE SLUČAJEVE 90 UBISTAVA A ONDA SU NAŠLI UBICU NA NAJNEVEROVATNIJEM MESTU (VIDEO)

513
0
SHARE

Semjuel Litl (78) služi doživotnu robiju zbog ubistva tri žene a sada je otkriveno da je možda povezan sa više od 90 nerešenih ubistava koja datiraju još iz sedamdesetih godina, piše “Foks njuz”.

Litl je izručen iz Kalifornije u Teksas u julu, nakon što je optužen da je 1994. ubio Deniz Kristi Braders u oblasti Ektor. Tada je već služio doživotnu robiju u Kaliforniji zbog ubistva tri žene, a ove nedelje je policija saopštila da im je Litl dao detalje desetine ubistava koja je počinio od 1970-2005.

Zvaničnici iz više desetina američkih država, FBI i Ministarstvo pravde ispitali su Litla dok je bio u zatvoru oblasti Vajz. Osim u Teksasu i Kaliforniji, Litl je ubijao i u Džordžiji, Floridi, Kentakiju, Tenesiju, Misisipiju, Luizijani, Ilinoisu, Ohaju, Indijani, Arizoni, Novom Meksiku i Južnoj Karolini.

– To je zastrašujuća brojka (90)… To je više od BTK ubice (Denis Rejder) i ubice sa Zelene reke (Geri Ridžvej). Zatvaranje slučaja je velika stvar za porodice žrtava. Srećni smo da uradimo sve što možemo da im pomognemo – rekao je zamenik šerifa oblasti Vajz Krejg Džonson.

Detalji koje je Litl dao vlastima nisu objavljeni, ali je rečeno da je počinio zločine u najmanje 24 države.

Litl je osuđen 2014. zbog ubistva Kerol Olford (41), Odri Nelson (35) i Gvadalupe Apodake (46) u Los Anđelesu osamdesetih godina, nakon što je 2012. otkrivena DNK veza. Žrtve su bile zavisnice od kokaina i sve su bile zadavljene, preneo je “CBS Los Anđeles”.

U vreme hapšenja Litl je živeo u Kentakiju. Tužioci su prethodno rekli da je Litl serijski ubica i da je policija zabrinuta da je počinio više od ta tri ubistva.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here