Home Некатегоризовано ŠOK-OTKRIĆE ENGLEZA: MILOVI SATANISTI HTELI DA SPALE SRBE U CRKVI NA CETINJU!

ŠOK-OTKRIĆE ENGLEZA: MILOVI SATANISTI HTELI DA SPALE SRBE U CRKVI NA CETINJU!

772
0
SHARE

Nije tajna da je predsednik Crne Gore i DPS Milo Đukanović planirao izazivanje haosa da bi sprečio ustoličenje mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija na Cetinju. Ali ono što je dosad skrivano jeste da su uz Đukanovića glavni ideolozi i protivnici te crkvene ceremonije i njemu bliski bračni par Mirna Nikčević i Nikola Poleksić. Inače, opasni satanisti, kako su otkrili istraživači engleskog analitičkog centra.

Mirna Nikčević, službenica u Đukanovićevom državnom aparatu, proslavila se pre dve godine kao savetnica crnogorskog ambasadora u Istanbulu po vređanju Srba i porukama da bi spalila „Hram (SPC) i sva goveda tamo“. Dok je njen suprug Nikola Poleksić, „đakon“ kanonski nepriznate Crnogorske pravoslavne crkve raspopa Miraša Dedeića.

Uz to, sudeći prema nalazima istraživačkog podkasta „The Empire Never Ended“, ovaj dvojac, koji ne skriva mržnju prema Srbima, visokokotirani su pripadnici opasne sekte koju simbolizuje antihrist i otelotvorenje Adolfa Hitlera i propagiraje nasilja, silovanja, pedofilije, prinošenje ljudskih žrtava!

Naime, istraživajući bizarni kult poznat kao „Red devet uglova“, koji okuplja „samoprozvane naciste i pritom propagira prinošenje ljudskih žrtava, pedofiliju i silovanje“, otkrili su da je sedište jednog njihovog odeljaka – „Lože astralnih kostoglodara“ u Crnoj Gori. Ali i da su njene vođe dve „politički uticajne osobe“ – Mirna Nikčević i Nikola Poleksić.

Inače, „Red devet uglova“ osnovao je Dejvid Vajt sedemdesetih godina prošlog veka, a

njemu izuzetno blizak jeste i tzv. hram krvi, koji podučava, kako istraživači tvrde, svoje sledbenike da zauzmu uticajne pozicije u sistemu ne bi li ga destabilizovali, izazvaši haos, iz kojeg će, kako oni veruju, iznići jedan novi svetski poredak.

Ovi istraživači tvrde da je ćelija kojom rukovode Nikčević i Poleksić, takođe, u komunikaciji s ovom zloglasnom grupom. Na jednoj slici, pod opisom „lažni prorok i zver“, vidi se kako Nikčevićka čita časopis te sekte „Lažni prorok“.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

Poleksić je pak neko vreme čak uređivao zvanično glasilo „Reda devet uglova“ – tzv. fenrir ili „Glasilo satanizma i zlobe“. A Nikčevićka je lajkovala zvanične objave ovog satanističkog kulta, ne skrivajući njihove simbole ni na Fejsbuk profilu.

Engleski istraživači pretpostavljaju da je Nikčevićka verovatno mislila da su male šanse da iko s njenog podneblja uopšte zna da prepozna satanističku simboliku kulta „Reda devet uglova“. Osim partnera Poleksića, koji je tako u nekoj od svojih objava naveo:

– Niko ovo skapirati neće ako ne posveti 20 godina svog života izučavanju ezoterične i političke istorije Evrope… Ali bitno je da mi kontamo… da smo kombinacija. Ne zna planeta šta ju je snašlo, a tek Serbi… ha…“

Prevideli su mogućnost da će ih „rastumačiti“ engleski istraživači.

– Jasno je kao dan da su udruženi planirali udar na crkve i imovinu SPC u Crnoj Gori, da su ovi Milovi satanisti spremali udar na Cetinje 5. septembra da bi sprečili ustoličenje

mitropolita Joanikija. Ti sektaši su praktično ideolozi Milovog sramnog i suludog političkog delovanja i izjava. Čak i dolaska na Cetinje. Opijeni tim idejama da po svaku cenu uruše SPC, kao stub pravoslavlja, u Crnoj Gori spremni su (bili) na sve – priča obavešteni sagovornik iz Podgorice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here