Home MAGAZIN STRAŠNO UPOZORENJE: ČEČENI ĆE UĆI U UKRAJINU KAO NOŽ U PUTER- ZA...

STRAŠNO UPOZORENJE: ČEČENI ĆE UĆI U UKRAJINU KAO NOŽ U PUTER- ZA JEDAN DAN ĆE SVE BITI GOTOVO!

1375
0
SHARE

UKRAJINSKE vlasti treba ozbiljno da shvate strašno upozorenje Ramzana Kadirova o reakciji Rusije na stanje u Ukrajini, smatra glavni urednik časopisa Nacionalna odbrana i vojni ekspert Igor Korotčenko.

Igor Korotčenko je za emisiju „60 minuta“ rekao da ukrajinska vojska neće izdržati ni dan u borbi sa čečenskim specijalcima.

Ekspert je podsetio da je dan ranije šef Čečenije na konferenciji za novinare u Groznom upozorio Ukrajinu zbog mogućeg razmeštanja vojnih baza NATO-a na njenoj teritoriji.

Kadirov je rekao da Rusija neće dozvoliti da se to dogodi i da će oštro odgovoriti na takvu pretnju, a njena lojalna pešadija, odnosno čečenski specijalci, biće na čelu napada.

– Želeo bih da poručim Kijevu da ozbiljno shvati reči šefa Čečenije Ramzana Kadirova. Ako se nešto desilo, ako Zelenski napravi fatalnu grešku za sebe, Kadirovljevi specijalci će ući u Ukrajinu kao nož u puter. Ukrajinska vojska neće izdržati više od jednog dana.

Reči koje su izgovorene nisu vojno-politička bravura, već reči ozbiljnog čoveka, pa bih vam savetovao da poslušate upozorenje šefa Čečenije – obratio se vojni ekspert ukrajinskim vlastima.

Korotčenko je dodao da o sudbini Ukrajine donekle mogu da odluče predstojeći razgovori Rusije i SAD o bezbednosnim garancijama i širenju NATO-a na istok.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here