Home MAGAZIN ŠOKANTNA ANALIZA RUSKOG EKSPERTA: SVETSKI RAT JE VEĆ POČEO STRAŠNIJIM ORUŽJEM..!

ŠOKANTNA ANALIZA RUSKOG EKSPERTA: SVETSKI RAT JE VEĆ POČEO STRAŠNIJIM ORUŽJEM..!

965
0
SHARE

Koronavirus je veštački stvoren u laboratoriji, a pandemija je prva faza Trećeg svetskog rata – upozorio je bivši član komisije UN za biološko oružje vojni stručnjak Igor Nikulin.

Istupio je ovako samo dva dana nakon što je bivši glavni epidemiolog Rusije i poslanik Državne dume Genadij Onišćnko rekao da pandemija koronavirusa ima sve odlike hibridnog rata.

Onišćenko nije isključio da se koronavirus može dalje veštački modifikovati.

Pozvavši se i na Onišćenkovu procenu, Nikulin je naglasio:

„Treći svetski rat je započeo sa ovom pandemijom. Ovo je tek početak. Neće biti ono što smo ranije zamišljali – sukob sa korišćenjem nuklearnog oružja i potpunim uništenjem. To više nije potrebno“.

Nikulin je uveren da je koronavirus stvoren u laboratorijama američkih oružanih snaga koje se nalaze u Fort Detriku u državi Merilend.

On dopušta mogućnost da ni američke vlasti nisu znale za posao šta njihovi naučnici rade i mogu da urade.

Nikulin navodi i ukazuje:

„Sve je počelo u leto 2019, kada su te laboratorije u Merilendu zatvorene zbog izbijanja nepoznate infekcije. U avgustu su to pratili članci o nastanku nove plućne bolesti u Sjedinjenim Državama, koja je nazvana „bolešću vejpera“. Tada je Tramp zahtevao da se zabrani prodaja vejpova. Drugim rečima: ni on nije znao da je to bio početak epidemije. Privatni partneri Pentagona rade šta požele i nikome ne podnose izveštaje. Ni Tramp ne zna šta rade. Vlasti SAD ne kontrolišu to čudovište!“

Svetska mora da uspostavi kontrolu nad potencijalnim pretnjama planeti – upozorava Nikulin, I zaključuje:

„Pre 20 godina je postojala je radna grupa Ruske Federacije, SAD i Velike Britanije. Sastajala se – kada je bilo potrebno. A već bezmalo 20 godina niko – čak ni predsednik SAD – nema kontrolu nad onim što se dešava. Moramo sesti za pregovarački sto i potpisati neku vrstu memoranduma o kontrolnom mehanizmu. Inače čovečanstvo čekaju žalosna vremena. Svet je u opasnosti“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here