Home MAGAZIN PROFESOR BGD UNIVERZITETA: NAROD JE USTAO JER JE SHVATIO ŠTA OVA VLAST...

PROFESOR BGD UNIVERZITETA: NAROD JE USTAO JER JE SHVATIO ŠTA OVA VLAST HOĆE SA KOSOVOM (VIDEO)

810
0
SHARE

Vlast je zaoštravala situaciju sa vanrednim merama da bi sve napustila nekoliko dana pred izbore sa jednim jedinim ciljem da nelegitimno dobiju izbore kaže Časlav Koprivica profesor Beogradskog univerziteta.

Izbori su bili prepuni neregularnosti, a spovedeni su samo sa jednim ciljem da sprovedu veleizdaju Kosova i Metohije, što su tim postupcima narod doveli do besa, narod se osetio prevarenim s potpunim pravom, a nisu prevarili ni ljude koji nisu vični politici.

Jasno je da jedna korimpirana vlast sa spornim legitimitetom, da će da nastavi svoj veleizdajnički poduhvat, i da pokuša da preda Kosovo i Metohiju u ruke albanskih terorista i da preda Kosovo Velikoj Albaniji.

Na svim ovim protestima su ljudi koji shvataju ovu prevaru, koji shvataju šta Vučić hoće, i koji neće da Vučić preda Kosovo u ruke šiptarskih terorista.

Za one koji ne razumeju šta je Kosovo, poručujem da ovo nije normalna država jer se odriče dela svoje teritorije i dela svog naroda, država koja pljuje svoje junake, država koja se odrekne Ustava, takva država nema granica i zazora da krši i druge niže pravne akte, da krši prava svojih građana kada je reč o zdravstvu, epidemiji korona i drugih stvari.

Ako sada kao građani ove zemlje ne budemo odbraniji Kosovo i Metohiju, moramo očekivati da će nam otkinuti i druge delove Srbije. Onaj koji dopusti da mu izvade srce mora očekivati da će mu otkinuti i ruke i noge i da će ga na kraju raskomadati.

Na ovom pitanju ne brani se samo Ustav, nego i zakonistost, Kosovo, brani se i kapacitet da Srbija pomogne našoj braći i sestrama u Crnoj Gori.

Ako propadnemo na pitanju Kosova propali smo zauvek, srpski narod će propasti i nestaće, ispisaće se iz istorije.

Na pitanje o dešavanjima u Crnoj Gori profesor Koprivica je rekao: Vlasti u Crnoj Gori su vrlo bliske ovim vlastima. Kada su počele litije i bunt naroda vlasti u Crnoj Gori su rekli da iza svega stoji Rusija.

Ovde plaćenici vlasti sada kažu da iza protesta u Srbiji stoji Rusija. Ove ovde ljude je skupio Vučić svojom skandaloznom konferencijom za štampu kao što je Milo ĐUkanović okupio ljude svojom odlukom da otme srpske svetinje.

U Crnoj Gori je jedna odlazeća vlast koja je izgubila svaki legitimitet, a održavaju se na vlasti samo zahvaljujući sili.

Režim u Crnoj Gori i Srbiji ima iste gazde na Zapadu, i oni koji su u Crnoj Gori priznali nezavisno Kosovo ovde imaju svoje saradnike u liku Aleksandra Vučića, koji hoće da se razgraniči od same Srbije odnosno od Kosova.

Pogledajte video:

(Borba.info)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here