Home MAGAZIN PLAN ZA OKONČANJE RATA KOJI ODGOVARA SAMO PUTINU! Zelenski iznenađen porukom iz...

PLAN ZA OKONČANJE RATA KOJI ODGOVARA SAMO PUTINU! Zelenski iznenađen porukom iz Brisela

492
0
SHARE

S ratom u Ukrajini u Evropu se vratio klasičan tenkovski rat, koji se po NATO-ovoj proceni više tu nije mogao dogoditi, pa su svuda bile smanjene zalihe oružja.

Dok obe strane ispaljuju oružje tempom kakav nije viđen od Drugog svetskog rata, opskrba naoružanjem mogla bi da se pokaže odlučujućom za ukrajinsku obranu, upozorava „Njujork Tajms“.

Borelj: Ovako bi mogao da se završi rat

Visoki predstavnik EU Žosep Borelj smatra da se rat između Rusije i Ukrajine „možda neće završiti, nego će se zamrznuti poput rata u Koreji“ od pre 70 godina.

“U Koreji su dve strane postigle primirje i prekid vatre uspostavivši liniju razdvajanja. To bi mogao biti izlaz iz ovog konflikta”, izjavio je Borelj.

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski rekao je sinoć da veruje kako bi ova nedelja mogla da bude teška, jer Rusi spremaju nove napade.

„Shvatamo da teroristi spremaju nove napade. Znamo to sigurno. I dok god imaju projektile, neće stati, nažalost…“, upozorio je on.

Kličko odgovorio Zelenskom

Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko istakao je da nema smisla raspravljati o rečima predsednika Vladimira Zelenskog, koji je pre nekoliko dana naveo da se Kijev nije dobro pripremio za nestanak struje.

Posetite naš kanal na „Telegramu“- Sve ono što drugi prećutkuju- OVDE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here