Home MAGAZIN NOGO IZNEO ZAHTEVE: PRVO HAPŠENJE “KRIZNOG ŠTABA” PA HAPŠENJE 80% SUDIJA I...

NOGO IZNEO ZAHTEVE: PRVO HAPŠENJE “KRIZNOG ŠTABA” PA HAPŠENJE 80% SUDIJA I TUŽIOCA A ONDA (VIDEO)

996
0
SHARE

Treba sve zahteve formalizovati, a na prvom mestu oslobađanje svih uhapšenih, zatim procesuiranje odgovornih lica koji su tukli narod i upotrebljavali prekomernu silu, onih koji na ulice izveli pripadnike SAJ i angažovali kriminalce da povređuju narod, govori Srđan Nogo ispred Skupštine.

Ne smemo dozvoliti da Vučić formira Skupštinu na osnovu lažnih i nezakonitih izbora.

Ako narod ne može da uđe u Skupštinu ne mogu ni 250 lažnih Vučićevih poslanika.

Pošto od 3. juna nemamo ni Skupštinu ni Vladu treba da se formira tehnička vlada i tu moraju biti lica koja nikad nisu bila u izvršnoj vlasti.

Treba uraditi reviziju imovine onih u vlasti, nema plaćanja ničeg osim plata i penzija i priprema za slobodne uzbore.

Ko ne pređe 1 posto na izborima da mu se zabrani bavljenje politikom. Novinari koji su deo propagandne mašinerije da odgovaraju na sudu.

Da se uvede novo krivično delo obmanjivanje građana, a to je za one političare koji jedno pričaju pre izbora a drugo rade posle izbora.

Tipičan primer kriminala je Džo bagerista koji je doživeo od onih koje je doveo na vlast da mu unište firmu i život.

Imali smo godinu ipo dana šetnji a Vučić se smejao na proteste. Sada je za par dana uzdrman više nego ikad za 8 godina. Pokušali su da nas ovde nateraju da sedimo a on da se smeje. Na silu i teror koji Vučić primenjuje treba odgovoriti na isti način.

Niko ovde neće da dođe da ruši Vučića da dovede Đilasa, to je budalaština.

Tražimo hapšenje i procesuiranje kriznog štaba jer se lažno predstavljaju, zatim Ane Brnabić koja se predstavlja kao predsednik vlade a to nije.

Ovi iz SZS dolaze na proteste sa maskama a narod se skupio jer ne želi da ih ponovo zatvore u stanove.

Zatim na red dolazi sređivanje pravosuđa. 80% problema je u pravosuđu. Sve sudije i svi tužioci moraju da lete a preko 80% mora da bude krivično procesuirano.

Pogledajte koliko su sudije korimpirane na primeru dečka koji je opsovao policajca i rekao mu da ide na Kosovo, dobio je 60 dana zatvora.

Pogledajte šta skandiraju ljudi „Kosovo je srce Srbije“ znači nema izdaje Srbije, nema naseljavanja migranata, nema prisilne vakcinacije, da se reše slučajevi otetih beba, da se reše slučajevi mini hidroelektrana, da se reše slučajevi kredita indeksirani u švajcarcima.

Zato sam uhapšen i sklonjen sa ulice da bi Vučić mogao da mirno preda Kosovo i završi izdaju do kraja, ali Vučić ne zna da će zbog Kosova na proteste izaći i 80% članova SNS kao i navijači koji su patriote i neće ići protiv svoga naroda.

Posle izlaganja Noga razgovor je nastavio Boško Obrdaović

Šta je sve rečeno pogledajte u nastavku videa:

Webtribune.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here