Home MAGAZIN HITNA VEST! RUSIJA VIŠE NE PODIŽE LOVCE DA ZAUSTAVE IZRAELSKE AVIONE U...

HITNA VEST! RUSIJA VIŠE NE PODIŽE LOVCE DA ZAUSTAVE IZRAELSKE AVIONE U SIRIJI- DEŠAVA SE NEŠTO MNOGO GORE

710
0
SHARE

Ruski lovci više ne uzleću da presreću izraelske ratne avione, javljaju ruski mediji kao hitnu vest.

Uprkos činjenici da su se nekoliko godina ruski lovci dizali da presreću izraelske ratne avione (IDF) tokom skoro svakog napada, danas, u slučaju pretnje od Izraela, ruski ratni avioni više ne lete u nebo.

Za izraelsku avijaciju ovo je veoma loša vest.

Prema rečima stručnjaka, ako je ranije Rusija aktivno podizala borce za  zaštitu Sirije od izraelske invazije, danas je ruska vojna komanda odlučila da ne preduzima takve korake.

To je prvenstveno zbog činjenice da izraelska strana ne odgovara na upozorenja Rusije. U slučaju najmanje pretnje ruskoj vojsci, avioni IDF biće u velikoj opasnosti.

„Ruska strana je odlučila da borbu protiv izraelske agresije treba voditi samo radikalnim metodama. U slučaju pokušaja izraelskih lovaca da naruše sirijsku granicu, na borbeni avion IDF -a odmah će se lansirati raketa, a u slučaju pretnje ruskoj vojsci svi izraelski borci koji predstavljaju pretnju biće napadnuti, “ pišu dobro obavešteni ruski mediji.

Treba napomenuti da danas Izrael čak ni ne pokušava da napadne sirijski vazdušni prostor, shvatajući da će to dovesti do trenutnog napada Rusije.

Već smo ranije objavili da je ruska vojska uključila sisteme za elektronsko ratovanje za ometanje izraelskih aviona kao i za već lansirane rakete od istih.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

(Webtribune.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here