Home MAGAZIN Hazin: SAD nešto kriju, kada se to bude desilo nastaće globalna katastrofa!

Hazin: SAD nešto kriju, kada se to bude desilo nastaće globalna katastrofa!

405
0
SHARE

U kontekstu događaja koji se dešavaju na međunarodnoj areni, ekonomska situacija u Sjedinjenim Državama je vrlo zabrinjavajuća. Ovaj zaključak je doneo poznati ruski ekonomista, Mihail Hazin.

On je u izjavi za ruske medije, izneo nezgodnu istinu o stvarnom stanju američke ekonomije, a takođe je objasnio kako Vašington pokušava da prikrije ozbiljne probleme u sopstvenom finansijskom sistemu.

Hazin je skrenuo pažnju na to, da situacija u svetu ukazuje na početak velike ekonomske krize, koja će dovesti do kolapsa američkog finansijskog sistema. Reč je o novoj „Velikoj depresiji“, koja preti opadanjem svih ekonomskih mehanizama, koji deluju na međunarodnom tržištu.

Prema ekspertu, SAD pokušavaju da prikriju pravo stanje sopstvene ekonomije, kako bi odložile trenutak približavanja „finansijske katastrofe“. Vašington krije od svetske zajednice nezgodnu istinu o realnoj inflaciji, kako ne bi izazvao nagli pad dolarskog ekonomskog modela.

„Ovaj kolaps još nije vidljiv, jer ga SAD prikrivaju potcenjivanjem inflacije. Situacija će

nastaviti da se pogoršava, i na kraju će se pretvoriti u „najveću depresiju“. Pokazaće se, da će kriza biti i do dva puta teža, nego što je bila 1930-1932“, zaključio je ekonomista.

Hazin je izrazio uverenje, da će se u bliskoj budućnosti SAD suočiti, sa konačnim kolapsom sopstvenog finansijskog sistema, što će dovesti do katastrofalnih posledica po međunarodno tržište zasnovano na hegemoniji dolara.

Posetite naš kanal na „Telegramu“- Sve ono što drugi prećutkuju- OVDE

Webtribune.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here