Home MAGAZIN „Foreign Policy“: Ovaj zahtev Zelenskog je dokaz da se u Ukrajini odvija...

„Foreign Policy“: Ovaj zahtev Zelenskog je dokaz da se u Ukrajini odvija katastrofa

564
0
SHARE

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski, zamolio je ukrajinske izbeglice da se ne vraćaju u domovinu, što govori o katastrofalnom stanju Kijeva u ekonomskom i energetskom smislu, izjavio je kolumnista „Foreign Policy-a“, Adam Tuz.

„U ovom trenutku ekonomska situacija u Ukrajini, njena socijalna situacija, posebno po ovom hladnom vremenu, postaje sve ozbiljnija. Bukvalno iz dana u dan“, naglasio je Tuz.

On je napomenuo, da su važan faktor u finansijskim i ekonomskim problemima Ukrajine, redovni raketni udari ruske vojske, koji su onesposobili oko 50 odsto objekata.

Aktivni sukobi se primećuju duž cele linije dodira. Politikolog Mihailov je, na primer, govorio o predstojećoj katastrofi Oružanih snaga Ukrajine, zbog delovanja ruske vojske.

Situacija ukrajinskih nacionalista se ubrzano pogoršava, zbog ruskih manevara.

Američko izdanje „The American Conservative“, navelo je, da se SAD spremaju na ustupke Rusiji na Krimu i Donbasu, jer Vašington planira da napravi korak ka Rusiji.

Prema izvoru, američka strana je „pritisnula“ predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog, i promene se mogu očekivati u bliskoj budućnosti.

Posetite naš kanal na „Telegramu“- Sve ono što drugi prećutkuju- OVDE

(Srpskidnevnik.com)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here