Home MAGAZIN Dr Nestorović: Bil Gejts sprema novu epidemiju 2025, napadaće decu i mlade!

Dr Nestorović: Bil Gejts sprema novu epidemiju 2025, napadaće decu i mlade!

387
0
SHARE

Bil Gejts sprema novu epidemiju za 2025. godinu koja će najviše napadati decu i mlade.

Ovo najavljuje dr Branimir Nestorović i upozorava da bi svet mogao da zadesi novi ciklus nametanja vakcinacije, a čini se da bi pritisak na ljude sada bio još veći, naročito ako deca budu glavna meta.

Dr Nestorović je ponovo postavio pitanje ko je doneo odluku da uvozimo jajne ćelije i spermatozoide iz Španije?

– Kako je moguće da privatna firma iz Španije u Srbiju uvozi jajne ćelije i spermatozoide? Postoji istraživanje o srpskom i ruskom genomu koje kaže da Srbi i Rusi nisu narodi koji mogu da se uklope u postmoderni novi vrli svet i da zbog toga moramo biti uništeni. Najnovija agenda uništenja našeg naroda su banke sperme iz inostranstva i uništavanje srpskog genoma.

Amerikanci su stvarali tzv. etno-viruse, a posebno etno-viruse za Arape. U Ukrajini u laboratorijama stvarani su etno-virusi za Slovene i to su Rusi otkrili tokom rata.

Zapad najviše interesuje DNK Slovena kako bi znali koje biološke viruse da proizvedu kako bi nas što pre istrebili. Britanci su priznali da je 10% uzoraka za kovid završilo u DNK laboratorijama. To je personalizovana kontrola naroda i pojedinaca – poručuje dr Nestorović.

Posetite naš kanal na „Telegramu“- Sve ono što drugi prećutkuju- OVDE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here