Home MAGAZIN ĐORĐE VUKADINOVIĆ: U SNS BESNI OZBILJAN RAT I SPREMA SE VELIKI OBRAČUN

ĐORĐE VUKADINOVIĆ: U SNS BESNI OZBILJAN RAT I SPREMA SE VELIKI OBRAČUN

744
0
SHARE

Đukanović je potpuno u pravu kada kaže da banda Veljka Belivuka nije mogla bez ozbiljne logistike od strane vlasti i, konkretno, SNS, da poraste i čini to što je činila.

To je nešto sa čim se ja slažem i potpuno naglašavam te reči. Međutim, siguran sam da to isto važi za skoro sve druge slučajeve i afere, koje bi bile nemoguće bez takve logistike i podrške, od Jovanjice do Krušika – kaže za Direktno.rs, politički analitičar i urednik NSPM, Đorđe Vukadinović, povodom apela narodnog poslanika Vladimira Đukanovića Aleksandru Vučiću.

Vladimir Đukanović, visoki funkcioner SNS uputio je apel Aleksandru Vučiću, u kom konstatuje da je vreme za suočavanje sa istinom.

– Predsedniče, da se ne lažemo više, istina je da banda Veljka Belivuka nije mogla da radi sve to što je radila, hapsi naše koji su stvorili Velju i bandu – konstatovao je Đukanović.

Međutim, Vukadinović smatra da je potpuno jasno i da nema nikakve iluzije da je Đukanović to samoinicijativno napisao, te da je to urađeno u direktnoj koordinaciji sa Vučićem.

– To je i podizanje uloga, jedan stepen više u sukobu koji ne da tinja, nego bukti unutar SNS. To pismo “prozivka Vučića” je priprema za neke dalje korake u podizanju sukoba na viši nivo i najava novih hapšenja ili makar ostavki – smatra Vukadinović.

Đukanović u pismu navodi političara/političare iz SNS, koje nije imenovao, a direktno rade na štetu naprednjačkog lidera.

– Ne bih želeo da licitiram na kojeg političara je Đukanović u pismu konkretno mislio, ali znam da je ranije stalna meta Đukanovićevih napada bila Zorana Mihajlović. Ovog puta je ili ona ili Nebojša Stefanović, ne vidim ko bi mogao da bude treći. Mihajlovićeva je bila tradicionalna meta njegovih kritika, a u poslednje vreme i Nebojša Stefanović, tako da bi unutar tog kruga trebalo tražiti – kaže Vukadinović.

Vukadinović smatra da ako budemo pratili večerašnji nastup Vučića, a posebno pisanje režimskih tabloida u narednih par dana, biće nam jasno na koga je Đukanović mislio.

–  Poenta je, svakako, da Đukanović nije slobodni strelac, a da je sukob u SNS blizu kulminacije i sprema se veliki obračun – zaključuje Vukadinović.

(Direktno.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here