Home MAGAZIN DA LI SE SEĆATE BAKA COKE KOJA JE LIKVIDIRALA INVESTITORA? SRĐAN NOGO...

DA LI SE SEĆATE BAKA COKE KOJA JE LIKVIDIRALA INVESTITORA? SRĐAN NOGO SE FOTOGRAFISAO SA NJOM- EVO ŠTA JE PORUČIO (FOTO+VIDEO)

911
0
SHARE

Poslanik Srđan Nogo objavio je fotografiju sa Stojankom Stojanović – Cokom koja je u septembru 2018. ubila investitora koji je vršio pritisak na nju i njenog sina da prodaju kuću i zemljište, a koja se trenutno nalazi u kućnom zatvoru sa nanogicom.

– Mnogo je nepravde u Srbiji. Moćnici nekažnjeno mogu da uništavaju obične ljude, koje nema ko da zaštiti. Moćnici mogu da otimaju imovinu, ucenjuju, tuku i ubijaju, bez straha od zakonske sankcije.

Običan čovek, iako koristi zakonske mehanizme i obraća se nadležnim organima, ostaje sam i bez zaštite, jer nadležni ne rade svoj posao, i time zakon ostaje mrtvo slovo na papiru.

Zato su na hiljade ljudi i porodica u Srbiji, opljačkane, otete su im kuće i stanovi, poslovi i novac. Mnogi su prebijani, ubijani a hiljade su iz nemoći i očajanja počinile samoubistvo. Jedna među hiljadadama takvih nesrećnika bila je i Stojanka Stojanović.

Kada je moćnik, sa debelim dosijeom, novcem i političkim vezama, napao na njenu jedinu imovinu, i živote nje i njenog sina, a nadležni organi ćutali na prijave i apel za pomoć, gospođa Stojanka je odlučila da se suprostavi, i da brani svoj život i život svoga sina.

Tako je baka Coka postala heroj nacije. Kada se pojedinac obrati nadležnim organima, podnese prijave i iscrpi sva zakonska sredstva, i nadležni okrenu glavu, ima pravo da brani sopstveni život i egzistenciju, a nadležni organ, koji nije radio svoj posao i postupao po zakonu mora da odgovara.

“Zlo činiti od zla se braneći, tu zločinstva nema nikakvoga”. Stojanka Stojanović – baka Coka je heroj i žrtva. Baka Coka nije sama i nije bez podrške i pomoći – napisao je Nogo na društvenim mrežama.

Nogo je govoreći u emisiji “Tema” na Helm Kastu objasnio razloge posete Stojanki Stojanović i rekao da će je pružiti i svu pravnu pomoć u postupku koji se vodi portiv nje.

On je objasnio da bi ona morala da bude oslobođena imajući u vidu da je pre ubistva više puta policiji prijavila investitora, ali da ga je tužilaštvo i vlast štitila.

Pogledajte video:

(Pravda.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here