Home AKTUELNO UDARNO: PORODICA MUAMERA ZUKORLIĆA TVRDI DA JE OTROVAN! (ŠEŠELJ ŠOK VIDEO)

UDARNO: PORODICA MUAMERA ZUKORLIĆA TVRDI DA JE OTROVAN! (ŠEŠELJ ŠOK VIDEO)

599
0
SHARE

Na konferenciji za štampu porodice Zukorlić otkrivene su nove informacije o uzroku smrti akademika muftije Muamera Zukorlića.

Sin Muamera Zukorlića i predsednik Stranke pravde i pomirenja Usame Zukorlić na vanrednoj konferenciji za medije je rekao da su laboratorije iz inostranstva navele da Muamer Zukorlić nije preminuo prirodnom smrću i da postoji mogućnost da je otrovan teškim metalima.

„Prošlo je pet meseci i četiri dana od smrti rahmetli akademika muftije Muamera Zukorlića. Mene je smrt zadesila u Istanbulu, gde sam pohađao školu turskog jezika. Iz Turske sam stigao neposredno pre dženaze.

Ni jednog trenutka se ja ni moji najbliži nismo pomirili sa činjenicom da je umro naš velikan, a da nadležne institucije nisu utvrdile zvanično uzrok smrti. U haosu koji nas je zadesio toga dana, malo je ljudi koji su ostali prisebni.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

Oni koji jesu još tog dana, prije ukopa, su od rahmetli Muftije uzeli uzorak. Trebao nam je duži period, nama, porodici da pronađemo adekvatne laboratorije u inostranstvu gde smo uradili neophodna ispitivanja. Iz dve nezavisne laboratorije smo dobili sledeće rezultate:

Prva laboratorija je utvrdila da postoji visoka verovatnoća da je testirana osoba bila otrovana teškim metalima. Druga laboratorija je zaključila da, na osnovu uzorka koji su dobili, da je osoba otrovana hranom.

Istraživanje koje je sprovela porodica je osnov za sumnju da rahmetli akademik Muftija Muamer Zukorlić nije umro prirodnom smrću.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

Zato ćemo pokrenuti istragu na najvišem nivou pred nadležnim pravosudnim organima Republike Srbije radi definitivnog utvrđivanja uzroka smrti našeg baba i lidera, koji je u trenutku smrti vršio funkciju potpredsednika Skupštine Republike Srbije“, kazao je Usame Zukorlić.

Pogledajte video iz novembra 2021. u kojem Šešelj tvrdi da je Zukorlić otrovan:

(b92,webtribune.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here