Home AKTUELNO UDARNO! LIČI NA SPECIJALNU OPERACIJU: SADA I LEČIĆ OPTUŽEN ZA SILOVANJE!

UDARNO! LIČI NA SPECIJALNU OPERACIJU: SADA I LEČIĆ OPTUŽEN ZA SILOVANJE!

765
0
SHARE

Glumica Milena Radulović, koja je nedavno optužila Miroslava Aleksića za silovanje, oglasila se na svom Instagramu povodom istupanja glumice Danijele Štajnfeld u kom je navela da je glumac Branislav Lečić “moćnik iz filmske industrije” koji ju je silovao.

Milena Radulović je postavila grafički natpis “Fajterke junajted” (“Borkinje ujedinjene”) i poručila Danijeli Štajnfeld da “nije sama”.

Glumica Danijela Štajnfeld otkrila je Višem javnom tužilaštvu da je glumac Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao.

Prema pisanju medija, Danijela Štajnfeld je otkrila da je misteriozni silovatelj, čiji je identitet uporno skrivala od javnosti, glumac Branislav Lečić, navodeći da ju je napastvovao pre nekoliko godina, dok je sa njim radila na jednom projektu.

Branislav Lečić izjavio je danas da su tvrdnje da je silovao glumicu Danijelu Štajnfeld “najgnusnija laž”, koja ga diskredituje.

Podsetimo, Milena Radulović je poslednjih dana bila izložena napadima nakon što je čestitala ekipi filma “Quo vadis Aida?” na nominaciji za Oskar.

Većina komentatora smatrala je da je neumesno to što glumica podržava “antisrpski film” koji narod “koji se saosećao sa njenim mukama” prikazuje kao kriminalce, a bilo je i onih pojedinaca koji su pozivali na silovanje glumice za koju se zna da je žrtva seksualnog nasilja.

Vest da je glumica Danijela Štajnfeld u Višem javnom tužilaštvu tvrdila da ju je glumac Branislav Lečić navodno seksualno zlostavljao odjeknula je kao bomba u domaćim medijima.

Povodom optužbi mlade glumice, njena starija koleginica Mira Banjac rekla je da ne želi da komentariše ovaj slučaj dok se ne dokaže da se tako nešto zaista dogodilo.

– Zaista mi je sve to degutantno i odvratno i ne želim da komentarišem takve priče dok se ne dokaže da se to i desilo. Istina je da smo zajedno igrali u seriji “Vratiće se rode”, ali ja nikada ništa nisam primetila. Neću da blatim svoje kolege – rekla je Mira Banjac.

Štajnfeldova je u svojoj ispovesti već rekla da je silovana od strane filmskog moćnika, ali tada nije precizirala ko je u pitanju, rekavši da će doći vreme kada će i to obelodaniti.

(b92)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here