Home AKTUELNO UDARNA VEST: NAROD PROBIO KORDON POLICIJE I UŠAO U SKUPŠTINU (UŽIVO VIDEO)

UDARNA VEST: NAROD PROBIO KORDON POLICIJE I UŠAO U SKUPŠTINU (UŽIVO VIDEO)

1340
0
SHARE

Kako se nezvanično saznaje demonstranti su ušli u zgradu Skupštine, a oko zgrade su jake policijske snage. Šta će ovo značiti za Srbiju i šta će se noćas dogoditi ostaje tek da se vidi.

Sajt N1 koji je izveštavao sa lica mesta je oboren i ne radi za sada. U masi su viđeni snimatelji koji su prenosili uživo.

U masi su viđeni Srđan Nogo i njegove pristalice koji su tu odavno.

Vidljive su i pristalice “1 od 5 miliona” kao i “Savez za Srbiju” koji je najavio proteste od sutra.

Ono što je jasno to je činjenica da je predsednik Srbije najavio oštre mere za suzbijanje koronavirusa a među njima su policijski čas, zabrana okupljanja a samim tim i protesta i veoma značajna naredba obavezne vakcinacije 2 milina građana Srbije što znači svi koji rade u javnom sektoru od, zdravstva, šalterskih službi, opštinskih radnika i službenika, vojske i policije.

Nejasno je koje vakcine će građani da prime kada vakcina za korona virus ne postoji. Bilo bi veoma opasno vakcinisati 2 miliona građana Srbije i to prisilno sa nekom vakcinom protiv gripa kada koronavirus nije klasičan grip i ta bi vakcina imala sumnjiv efekat.

Ono što je vidljivo to je veliki bes među demonstrantima a što je potencijalno veoma upozoravajuće obzirom da je kompletna opozicija najavila demonstracije od sutra.

Ovo je izgleda ujedinjenje celokupne opozicije a sve izazvano grubim nepravilnostima tokom izbora, sve podseća na već viđeno.

Pogledajte video:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here