Home AKTUELNO „SPREMITE SE…“ DOLAZI NAJVEĆI KRAH U ISTORJI SVETA! POČEĆE JEDNIM DOGAĐAJEM NA...

„SPREMITE SE…“ DOLAZI NAJVEĆI KRAH U ISTORJI SVETA! POČEĆE JEDNIM DOGAĐAJEM NA BERZI..

1334
0
SHARE

Svetski poznati ekonomista i pisac Robert Kijosaki kaže da dolazi najveći krah u istorji sveta koji će početi „džinovskim padom berze“, predviđajući da će se „srušiti zlato, srebro, bitkoin, nekretnine…“

Kijosaki, autor svetskog bestselera „Bogati tata, siromašni tata“, upozorio je na predstojeći kolaps, dodajući da će on biti praćen depresijom. Očekuje, kaže, kolaps nekoliko tržišta.

„Dolaze krah i depresija. Zlato, srebro, bitkoin će se srušiti, nekretnine takođei. Spremite se da kupite još zlata, srebra, bitkoina, nekretnina nakon što se nesreća obruši. Vreme je da postanete bogatiji nakon pada lažne inflacije„, bio je pomalo i misteriozan Kijosaki, aludirajući na to da bi ta kriza mogla biti veštački stvorena.

On u svetlu sumornih predviđanja preporučuje kupovinu bitkoina. U avgustu je rekao da je bitkoin investicija sa najvećim rastom, a u oktobru samo potvrdio ovu svoju konstataciju, rekavši da ova kriptovaluta ima „veoma svetlu“ budućnost. Prošlog meseca je otkrio da kupuje više bitkoina i etera, kako raste strah od skoka inflacije.

Kijosaki je ranije predvideo i povlačenje Bajdenove administracije.

„Bajden će da se povuče. Kamala (Haris) će postati (prva) žena predsednica. Ovo je bio plan sve vreme. Tramp je upropastio Hilarin uspon posle Obame“, zaključio je.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here