Home AKTUELNO Posle sačekuše za Harčenka, Dačić ponovo napao Rusiju! Evo šta se sprema..

Posle sačekuše za Harčenka, Dačić ponovo napao Rusiju! Evo šta se sprema..

328
0
SHARE

Počelo je kuvanje žabe, odnosno priprema (proruske) javnosti u Srbiji za uvođenje sankcija Rusiji, ali što je još opasnije, priprema za potpuno odvajanje Srbije od ruskog uticaja.

Posle Aleksandra Vučića koji naglas spinuje kako su Rusi nama uveli sankcije, prodavali oružje Hrvatima i sličnno, u progon bratskog naroda se uključio i „ruski čovek“ Ivica Dačić i njegova Socijalistička partija Srbije.

Dačić, lažni rusofil, odnosno rusofil samo kada ga tako časte Zapadni mediji u Srbiji, napravio je „sačekušu“ ruskom ambasadoru u Beogradu Aleksandru Bocan-Harčenku, koji je morao da napustio kongres SPS zbog video poruke opozicionog grčkog političara Aleksisa Ciprasa.

Unapred snimljena poruka, prevedena je i emitovana uz prisustvo Vučića i Dačića, koji su znali da je soroševac Cipras osuo paljbu laži po Rusiji. Ne smeta im što je u njihovom prisustvu ponižen ambasador zemlje koja jedina može da sačuva Kosovo i Metohiju u sastavu Srbije.

“Mi ne želimo da cenzurišemo one koji dolaze ili razgovaraju sa nama, to nije naš politički

stav“, rekao je Dačić za TV Pink i dodao da u Srbiju dolaze razni strani zvaničnici i da Srbija ne može da se bavi time šta će oni da kažu.

„Sve naše stranke imaju partnere u Evropi, a problem je u tome što je danas u Evropi narativ o Rusiji takav, kao što je govorio gospodin Cipras, da je reč o protivpravnoj invaziji i tako dalje. Tu je ruski ambasador odreagovao i izašao, to mu se nije dopalo“, rekao je Dačić.

“Šta ja da radim, da kažem da neću više ni sa kim iz Evrope da razgovaram, da se Rusija ne bi naljutila? To nije realno, to nije u našem interesu“, dodao je ministar.

Šta se valja iza brega? Pre svega namera režima na čelu sa Vučićem i Dačićem da izmole

Ameriku i potpišu sporazum sa Prištinom po kome ne bi priznali tzv. Kosovo, po kojem bi se naknadno odlučivalo o stolici šiptarskih terorista u UN (Rusi to i onako sada ne bi dozvolili), a da zauzvrat Srbija globalnoj dubokoj državi prepusti elektroenergetski sistem Srbije, i na taj način potpuno odvoji Srbiju od ruskog uticaja.

Takođe, po tom dogovoru, Beograd bi pristao da se Priština učlani u sve ostale međunarodne organizacije – OEBS, Unesko, Interpol, pa čak i u NATO pakt, a očekuje se da bi Vučićev i Dačićev potpis bio dovoljan da i preostale države EU donesu odluku o priznanju tzv. Kosova.

U narednom periodu možemo očekivati sve brutalnije udare na Rusiju iz Beograda, a od naroda zavisi da li će ovo i da dozvoli.

(Srbin.info)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here