Home AKTUELNO PAKAO KORONE U BRUKLINU! U BOLNICAMA ZARAŽENI LEŽE JEDNI NA DRUGIMA, LEŠEVE...

PAKAO KORONE U BRUKLINU! U BOLNICAMA ZARAŽENI LEŽE JEDNI NA DRUGIMA, LEŠEVE ODVOZE KAO SMEĆE! (VIDEO)

1170
0
SHARE

Amerika je postala najveće žarište koronavirusa u svetu i sa 142.178 obolelih prestigla Kinu i Italiju.

Zdravstveni sistem jedne od ekonomski najjačih zemalja na svetu u potpunom je kolapsu. Nemaju dovoljno zaštitne opreme, respiratora, medicinske sestre umesto zaštitnih odela nose kese za smeće.

Koliko je situacija dramatična pokazuju i najnoviji snimci iz jedne bolnice u Bruklinu na kom se vidi da više nema ni mesta u bolnicama, pa pacijenti leže jedni na drugima.

Preminule pacijente koji nisu uspeli da se izbore sa koronom iz bolnica iznose poput smeća, u kesama i viljuškarima ubacuju u kamione hladnjače.

Prema poslednjim procenama milioni Amerikanaca biće zaraženi koronavirusom a moglo bi da umre između 100.000 i 200.000 ljudi u SAD, izjavio je ranije vodeći epidemiolog u SAD Entoni Fauči, a na današnjoj konferenciji Tramp je, prenosi CNN, rekao da bi, ukoliko broj žrtava bude manji od 100 hiljada, to značilo da je „urađen dobar posao“.

Kada pogledamo ove snimke i zastrašujuće brojke iz „jake Amerike“ možemo da budemo srećni što smo u Srbiji, gde je borba sa koronavirusom na mnogom višem nivou. Uslovi u za samo nekoliko dana organizovanoj bolnici na Sajmu humaniji su od onih u Americi.

Pogledajte video:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here