Home AKTUELNO „ISPLIVAO“ ŠOKANTAN SNIMAK- BAJDEN: „UDЕSILI SMО NАЈSVЕОBUHVАTNIЈU IZBОRNU PRЕVАRU“ (VIDEO)

„ISPLIVAO“ ŠOKANTAN SNIMAK- BAJDEN: „UDЕSILI SMО NАЈSVЕОBUHVАTNIЈU IZBОRNU PRЕVАRU“ (VIDEO)

530
0
SHARE

Prilikom intervjua datog 24. oktobra 2020. internet strani Pod Save America (igra riječi i aluzija na američku rodoljubivu pjesmu God Save America [engl. Bože spasi Ameriku] – nap. Stanja stvari), kandidat za predsjednika SAD Džozef Bajden je izjavio:

„Udesili smo najsveobuhvatniju organizaciju za izbornu prevaru u političkoj istoriji Amerike.“ (“We have put together, I think, the most extensive and inclusive voter fraud organization in the history of American politics.”)

Prema pisanju Njujork tajmsa od 2. novembra 2020, video je na društvenim mrežama pregledan više od 17 miliona puta. List tvrdi da su Bajdenove riječi istrgnute iz konteksta i da je snimak montiran tako da se stiče utisak da Bajden priznaje da će namjestiti izbore.

Njujork tajms navodi izjavu glasnogovornika Bajdenove izborne kampanje da je Bajden govorio o nastojanjima da se spriječi izborna prevara.

Bajdenova kampanja ponovo pokrenula prikupljanje finansijskih sredstava – za pravnu borbu protiv Trampa

Internet stranica kandidata za predsjednika SAD Džozefa Bajdena  ponovo je pokrenula apel donatorima za finansijsku podršku.

„Sredstva su nam potrebna za predstojeće pravne sporove, da bismo obezbijedili da ih Tramp ne dobije samo zato što nemamo novca da se suprotstavimo“, kaže se u apelu na Bajdenovoj internet stranici.

Na snimku od 19:11

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here