Home AKTUELNO HAOS U NIŠU: MIGRANTI MU UPALI NA PLAC, A ON POČEO DA...

HAOS U NIŠU: MIGRANTI MU UPALI NA PLAC, A ON POČEO DA PUCA! IMA RANJENIH.. (VIDEO)

1962
0
SHARE

Prema pisanju tog medija, G.V. je na placu zatekao grupu migranata i pokušao je da ih otera, ali su se oni imajući brojčanu nadmoć ponašali bahati i odbili da odu.

Muškarac G.V. (62) ranio je migranta.

Posle 5 godina migrantskog nasilja i upada na posede, po prvi put u Srbiji neko je upotrebio vatreno oružje protiv azilanata.

Prema pisanju tog medija, G.V. je na placu zatekao grupu migranata i pokušao je da ih otera, ali su se oni imajući brojčanu nadmoć ponašali bahati i odbili da odu.

Pošto ga nisu poslušali pucao je iz pištolja i pogodio jednog migranta u nogu.

Prema zvaničnom saopštenju policije, Ministarstvo unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protivšezdesetdvogodišnjeg muškarca iz Bora.

On se tereti zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno nošenje oružja.

„Sumnja se da je on sinoć, dok je obezbeđivao jednu firmu u Nišu, uočio grupu muškaraca koja mu se približava i nakon upozorenja da se udalje sa placa firme ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja” kažu u MUPu

“Tom prilikom je povredio dvadestdvogodišnjeg muškarca“, ističe se u saopštenju. U policiji nisu izneli više detalja o ovoj pucnjavi.

Pogledajte na koje sve načine nevladine organizacije finansirane od strane Džordža Soroša podstiču migrante da vrše nasilje nad građanima Srbije, uz pomoć indoktrinacije koja se vrši u kampovima:

(Niške vesti)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here