Home AKTUELNO Dr NESTOROVIĆ: Ovo je biocid nad Srbima, genocid, radiće motke! Da li...

Dr NESTOROVIĆ: Ovo je biocid nad Srbima, genocid, radiće motke! Da li ste normalni..

690
0
SHARE

Agenda Klausa Švaba ovih dana se zahuktava punom parom u Srbiji. Priključila im se i ministarka Jelena Begović, koja je izjavila da ne postoji srpski genom i da će novi projekat Vlade jednom za sva vremena staviti tačku na ovaj mit!

Protiv sulude odluke za uvoz spermazozoida i jajnih ćelija iz Španije, posle Dveri ustao je i dr Branimir Nestorović. Očigledno je da nije u pitanju samo Švabova agenda, već da će neko i masno zaraditi na ovom „projektu“.

– Ko je odobrio da se uvoze jajne ćelije i spermatozoidi iz Španije i iz sveta?! Ja stvarno ne znam više, da li krivična prijava, pištolj ili motka? Ja apelujem na ove naše žene nesrećne… Da l’ ste normalni da uvozite jajne ćelije iz Španije, čije jajne ćelije, ko je to doneo odluku, koji je to etički odbor odobrio? To je biocid, to je uništenje jednog naroda, to je genocid! Ima to neko Srpsko lekarsko društvo, neka komora, šta bre ne rade?!

– Juče direktorka Fonda za zdravstvo (RFZO) poziva žene da se prijave da besplatno dobiju jajne ćelije iz Španije i spermatozoide, je l’ moguće da smo mi došli do kraja? Šta, Srbi više nemaju spermatozoide, žene nemaju više jajne ćelije, ja ne razumem, stvarno počinjem da ne razumem.

Je l’ neko svestan da će biti krivično gonjen uskoro, da ne kažem da će raditi motke, ljudi stanite, opametite se! Ja znam koliko je to profitabilno, ja znam koje su to cifre, ja sam insajder! Ko to toliko mrzi sopstveni narod da želi da ga istrebi na taj način?! – poručio je dr Nestorović.

Po oslobođenju Srbije, narod će morati da izvede pred narodni sud pravde sve političare, podmićene lekare i medije koji sada pokušavaju da sprovedu biocid nad narodom Srbije. Ako se to ne dogodi, Srbija neće preživeti. Ustanak ili nestanak.

Posetite naš kanal na „Telegramu“- Sve ono što drugi prećutkuju- OVDE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here