Home AKTUELNO BUGARSKA: U EVROPU SU PUSTILI MILIONE MIGRANATA- ZDRAVE MUŠKARCE OD 20 GODINA...

BUGARSKA: U EVROPU SU PUSTILI MILIONE MIGRANATA- ZDRAVE MUŠKARCE OD 20 GODINA KOJI DOŠLI SAMO SA JEDNIM JEZIVIM CILJEM

954
0
SHARE

Takozvana integracija migranata u Evropi zvanično nije uspela, saopštila je bugarska parlamentarna stranka VMRO BND, komentarišući nedavne terorističke napade u Austriji i Francuskoj.

Prema mišljenju bugarskih političara, takvi napadi u evropskim gradovima postali su svakodnevna pojava upravo zbog licemerja evropskih političara.

„Merkelova i Makron su se pre nekoliko meseci slikali sa mladim Afrikancima, Alžircima i Marokancima, koji su predstavljeni kao humanitarni, a ne ekonomski migranti.

To su zdravi muškarci od 18, 19, 20 godina koji u Evropu dolaze sa samo jednim ciljem – verskom invazijom i uspostavljanjem verske superiornosti.

Merkelova i Makron su ih grlili, ljubili i slikali se sa njima, a sada vode verbalnu bitku protiv terorizma. Veoma zakasnela i licemerna reakcija. Nažalost, duh je već pušten iz boce!“, navodi se u zvaničnom saopštenju stranke.

Vlade zemalja Evropske unije trebalo bi da napuste izmišljenu novu toleranciju i objave svoju borbu protiv radikalizma, smatra VMRO.

„Da, svi su dobrodošli u Evropu, ali ne možete u našu tradicionalnu kulturu i sistem vrednosti da unosite svoje različitosti ili da svoje razlike pretvarate u našu normu, čineći to kroz krvave demonstracije“, navodi stranka.

Političari su naveli Bugarsku kao primer mirne koegzistencije religija u kojoj je veliki procenat muslimana.

„Naši hrišćani i muslimani žive u miru. Bugarska je primer verske i etničke tolerancije. Ona je jedina zemlja koja je spasila svoje Jevreje tokom Holokausta“, navodi se u izjavi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here