Home ŽIVOT SLAVNI BUGARSKI NAUČNIK OTKRIVA NAJMOĆNIJI PRIRODNI LEK: ČETIRI KAŠIKE DNEVNO, I RAK...

SLAVNI BUGARSKI NAUČNIK OTKRIVA NAJMOĆNIJI PRIRODNI LEK: ČETIRI KAŠIKE DNEVNO, I RAK SE SAM POVLAČI! (RECEPT)

720
0
SHARE

Uz ovaj recept bugarskog profesora, po tvrdnjama onih koji su ga uzimali, očistićete krvne sudove, ojačati srce, obnoviti imunološki sistem, očistiti jetru i bubrege, kao i probavni sistem od patogene mikroflore.

Poboljšaćete rad mozga i pamćenje, sačuvaće vas od infarkta i pomoći onima koji su ga preživeli. Sredstvo je i protiv zapaljenja zglobova. Reguliše telesnu težinu.

Sastojci:

400 g proklijalog žita (pšenice)
15 svežih (najbolje neprskanih) limuna
12 celih glavica (ne čenjeva) svežeg belog luka
1 kg meda
400 g svežeg orahovog jezgra

Priprema:

Priprema proklijale pšenice: 400 g pšenice staviti u prokuvanu staklenu teglu pa preliti vodom da stoji, najbolje preko noći. Posle 10 do 12 sati preko čiste krpe ili gaze procediti vodu, dobro oprati zrnevlje i iscediti kroz gazu.

U tegli ostaviti isceđenu pšenicu. Posle 24 sata dobija se pšenica sa klicama (dužine 1-2 mm).

Samleti zajedno proklijalu pšenicu, orahe i očišćene glavice belog luka. Samleti pet limuna s koricom i sve zajedno izmešati u emajliranom loncu.

Od ostalog limuna uzeti samo sok i mešati sa ostalom masom, dok smesa ne postane homogena. Dodati med i duže mešati sa drvenom varjačom, pa sipati u tegle koje treba čuvati u frižideru. Posle tri dana smesa je gotova za konzumiranje.

Doziranje:

Uzimati 1-2 supene kašike ove smese 30 minuta pre doručka, ručka, večere i pre spavanja. Koristite je dok ne nestane. Za preventivu – jednom godišnje. Oboleli od raka treba da je uzimaju na svaka dva sata!

Profesor Mermerski tvrdi da ovaj recept garantuje zdravlje i dug život, čuva svežinu tela, mladost i energiju, sadrži sve neop-hodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine, ugljene hidrate i biljne masnoće. Poboljšava rad svih unutrašnjih organa i žlezda.

Prof. dr Hristo Mermerski diplomirao je i doktorirao u Bugarskoj, a specijalizaciju pohađao u Velikoj Britaniji , Nemačkoj, Italiji, Rusiji i SAD.

Posetio je preko 150 univerziteta u SAD, Rusiji, Evropi, Africi i Aziji kao predavač i istraživač. Proučavao je mnoge recepte i njihov hranljivi učinak. Živi i radi u Vašingtonu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here