Home ŽIVOT ROĐENI STE NEPARNOG ILI PARNOG DATUMA? EVO ŠTA TO ZNAČI- DETALJNA ANALIZA

ROĐENI STE NEPARNOG ILI PARNOG DATUMA? EVO ŠTA TO ZNAČI- DETALJNA ANALIZA

222
0
SHARE

Svedite svoj dan, mesec i godinu rođenja na jednocifrene brojeve i odgovor potražite u kombinacijama dole.

Na primer: ako ste rođeni 14.11.1977. to vam je:

1. Dan = 14 = 1 + 4 = 5

2. Mesec = 11 = 1+1 = 2

3. Godina = 1 + 9 + 7 + 7 = 24 = 2 + 4 = 6

Prema tome, vaša kombinacija 5-2-6 je nepar, par, par.

1. KOMBINACIJA nepar – nepar – nepar

Osobama koje imaju ovaj čisti astrološko-numerološki nepar, predviđeno je da su njihove težnje usmerene ka svemu što je “svetlo”. Trebalo bi da imate naklonost prema umetnosti, kao i da su im vrlo bliska okultna i druga tajna učenja. Smatra se da su osećajni, produhovljeni i plemeniti.

 

Često se u životu postave i iskazuju kao veliki sanjari i neumorni graditelji kula među oblacima. Poprilično se teško snalaze u praktičnim poslovima. To ni u kom slučaju ne znači da ne poseduju izuzetno kvalitetnu i kreativnu energiju.

Rođeni u čistom neparu su osobe koje žive za ljubav, ali i osobe koje zbog i od ljubavi često stradaju. Smatra se da na emotivnom planu najteže uspostavljaju ravnotežu, odnosno da su tu najosetljiviji i najranjiviji. Zato se mnogima, s pravom, čini da ove osobe doslovno posrću pod bremenom vlastitih osećaja.

Njima je u mnogim trenucima tesno u vlastitoj koži i ne znaju što bi sa sobom. Tada im se čini da je sve potpuno besmisleno i apsolutno bez ikakve svrhe, pa tonu do najmračnijih raspoloženja.

Ipak, sve je to kod njih kratkog veka i u stanju su da se iz takvog potpunog mraka u trenu transformišu u osobu punu vedrine i optimizma, koja svojom verom i kreativnom životnom energijom može pokrenuti i preokrenuti svet.

U pravilu, osobe čistog astrološko-numerološkog nepara imaju divnu i široku dušu. Umeju od sveg srca da se saosećaju s bližnjima, udubljuju se u njihove probleme, naprosto žele da pomognu svima i ne štede sebe kada su drugome na usluzi.

Ali, ove osobe znaju da budu i strahovito razdražljive, padaju u vatru zbog najobičnijih i zanemarivih sitnica koje samo one vide i koje samo njima smetaju.

Često kada počnu da se ljute na druge, tu ljutnju mogu sa svim žarom da prenesu i na sebe same. Događa im se da u određenom trenutku žele mnogo više nego što se to tada može, pa je to i najčešći povod za nerviranje i ispade besa.

2. KOMBINACIJA nepar – nepar – par

 

Svima koji su u danu i mesecu nepar, a u godini – par, pripisuje se da su vrlo emotivni. Samo tu njihovu emotivnost oni tako vešto prikrivaju, da u pojedinim momentima i sami poveruju kako su “operisani” od osećaja.

Kako drugi ne znaju pravu prirodu ovih osoba, a one same se kontra reklamiraju, ostaju krajnje zagonetne za okolinu (kontra reklamu njihovu mogu progutati do kraja samo ograničeni, dok ostali vide i osećaju da nešto tu nije u redu).

Sve dok o svojim planovima i namerama ove osobe ne pričaju ili ne upoznaju čak ni svoje najbliže, sve dok su na drugim temama, za njih “nema zime”.

Naime, ćutanje je za njih prava formula i tajna uspeha. Ukoliko progovore, ostaće potpuno nezaštićeni i mnogi će im bez razloga stajati na putu i pokušavati da ih ugroze i ponize.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here