Home ŽIVOT NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 8. DO 15. SEPTEMBRA

NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 8. DO 15. SEPTEMBRA

359
0
SHARE

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

OVAN (21.3 – 20.4)

Posao Pred vama je zvanična vest koja stiže od osoba koje su po hijerarhiji iznad vas. Bilo da se radi o priznanju, diplomi ili nečemu sličnom, vama to otvara nove šanse za dalji profesionalni razvoj.

Svesni ste da ste na pragu velikih promena koje će vam doneti novu poziciju i posebnu satisfakciju na koju ste tako dugo čekali.

Ljubav Kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu, pred vama je nedelja prepuna dinamike. To vam iziskuje dosta energije, koja vam, inače, ne nedostaje.

Razgovori koje ćete voditi ovih dana neće dati spektakularne rezultate, pa zbog toga usporite tempo i izbegnite ubeđivanja.

Zdravlje Gastritis.

BIK (21.4 – 21.5)

Posao Okruženi ste nesporazumima i sukobima. Najpametnije je da izbegavate situacije u kojima vi donosite odluke. Ako ste, u obavljanju svog posla, učesnik u saobraćaju, naoružajte se strpljenjem, jer ćete svuda kasniti.

Osim toga, ne krećite nigde pre nego što proverite vozilo. Držite se podalje i od službenih lica, jer najbezazlenije situacije mogu da se iskomplikuju.

 

Ljubav Odnos s voljenom osobom mora da se definiše. Svesni ste da jedna faza vaše ljubavne veze prolazi i da je krajnje vreme da odlučite šta dalje.

Možda vaše oklevanje dolazi iz preozbiljnog stava o životu i ljubavnim odnosima uopšte. Opustite se i uživajte u sadašnjosti.

Zdravlje Malaksalost.

BLIZANCI (22.5 – 21.6)

Posao Svesni ste da ste skloni previdima. Da biste izbegli komplikacije, uključite u svoj rad saradnike i napravite plan kolektivnog rada. Uspeh je moguć jedino na takav način.

Zajednički rad obavljaćete sa velikim zadovoljstvom, tako da je uspeh izvestan. Pripazite na finansije, očekuje vas neplanirani trošak, naročito krajem nedelje.

Ljubav U odnosu s voljenom osobom nešto nedostaje. Osećate da se atmosfera promenila, a ne znate šta je uzrok svemu tome.

Možda ste u proteklom periodu bili previše opušteni jer ste ljubav prihvatili kao nešto što je izvesno i nedodirljivo. Posvetite se voljenoj osobi pre nego što bude prekasno.

Zdravlje Nervoza.

RAK (22.6 – 22.7)

 

Posao Na pragu ste promene kojom se jedna faza vašeg života završava. Ipak, prelazak na novo neće stići preko noći. Pred vama je kontakt s osobom koja vam u život donosi dobre prilike ali i važne životne lekcije.

Bez obzira na obećavajuće okolnosti, ne zalećite se jer ćete kompletnu i pravu sliku spoznati tek nakon što prevaziđete prvobitno razočaranje.

Ljubav Pošto ste ove nedelje skloni pogrešnom zaključivanju, savet je da se ne upuštate ni u kakve diskusije ili rasprave s voljenom osobom.

Osim toga, tranzitni aspekt koji vas ovih dana muči, opisuje laži, tajne i skandale. Pazite šta i kome pričate ili poveravate.

Zdravlje Nesanica.

LAV (23.7 – 22.8)

Posao Slabo se snalazite u haosu u kojem ste se našli. Stagnirate na mestu gde ste se zatekli, ali ne gubite nadu. Sve što se ovih dana dešava, u suštini, otvara povoljne prilike koje vi već uveliko i predosećate.

U međuvremenu, dok čekate, prekontrolišite finansije jer su u izgledu neprijatnosti u vidu kazni ili opomena o zaostalim dugovanjima.

Ljubav S voljenom osobom budite strpljivi i ne insistirajte na svojim stavovima, naročito ako ona pokreće ozbiljne teme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here