Home ŽIVOT NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 21. APRILA- EVO ŠTA VAS ČEKA..

NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 21. APRILA- EVO ŠTA VAS ČEKA..

232
0
SHARE

Ljubav U odnosu s voljenom osobom nešto ne ide kako treba. Osećate da se atmosfera promenila, a ne znate šta je uzrok svemu tome. Možda ste u proteklom periodu bili previše opušteni jer ste ljubav prihvatili kao nešto što se podrazumeva. Prilagodite se pre nego što bude prekasno.

Zdravlje Bolovi u kolenu.

VODOLIJA (21.1 – 19.2)

 

Posao Mnogo toga ste započeli, na više strana manje projekte koji vam se dopadaju. Sva je prilika da ste rasplinuli svoju kreativnu energiju pa vam je neophodan ozbiljan predah.

Ne posustajte, sve što ste do sada uradili u narednom će se periodu višestruko isplatiti. Odlazak na kratak put može biti idealan potez u ovom trenutku.

Ljubav Kako posao bude jenjavao, tako se romantično raspoloženje uzdiže. Voljena osoba očekuje da joj posvetite njenih pet minuta. Da biste ispunili svoju ulogu u potpunosti, neophodno je da izađete iz kuće na nekoliko dana. Povoljan je period za kratkotrajno putovanje i odmor.

Zdravlje Nesanica.

RIBE (20.2 – 20.3)

Posao Manji priliv novca možete da potrošite na sitna zadovoljstva iako bi bilo mudrije da to odložite, bar do kraja nedelje kada će se situacija bitno promeniti. Ukoliko ste aktivan učesnik u saobraćaju, budite oprezni, naročito noću. Postoji opasnost i od fizičkih povreda, pa u tom smislu budite pažljivi gde god da se krećete, a naročito na poslu.

Ljubav Prepuni ste pozitivne energije. Danima uživate u planiranju budućnosti, ali čini se da zaboravljate da su planovi takve vrste nerealni sve dok u tome ne učestvuje i druga strana. Tenzija između vas i partnera sve više raste. Ako se ne budete prizemljili odnosi mogu da zahladne.

Zdravlje Slatkiše umereno konzumirajte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here