Home TEMA DANA ZASTRAŠUJUĆA DEŠAVANJA U EVROPI KOJA SE KRIJU- AMERIČKI EKSPERT: EVROPA VIŠE NE...

ZASTRAŠUJUĆA DEŠAVANJA U EVROPI KOJA SE KRIJU- AMERIČKI EKSPERT: EVROPA VIŠE NE POSTOJI- OVO JE ISTINA..

922
0
SHARE

Silovanje belih Šveđanka od strane crnačkih osvajača u Švedskoj nikada ne prestaje. U poslednjem incidentu četiri crna Eritrejca odveli su trinaestogodišnju Šveđanku u kupatilo i silovali je dok su istovremeno sve snimali.

Prema vestima, silovanju je „prethodilo nasilje članova bande koji su je zgrabili za ramena, udarali glavom u zid, a zatim ugurali u kupatilo“.

Ukoliko budu osuđeni, tužioci se nadaju da će četiri crnca biti deportovana nazad u Eritreju i da će im biti zabranjeno da uđu u Švedsku najmanje 15 godina. Ali švedski tribunal za migracije blokira deportacije na “humanitarnoj osnovi”.

Deportacija znači da se ne dobija zatvor za silovanje i snimanje silovanja, što je prema švedskom zakonu jasno krivično delo „dečije pornografije“. Dobijanje zatvora bi bilo previše za siromašne, neprivilegovane, pogrešno shvaćene crnce iz Eritreje, koji su došli u Švedsku u potrazi za novim životom. Jadni oni. Može se čuti kako feministička švedska vlada plače zbog siromašnih jadnika i optužuje švedsku devojku za silovanje.

Obratite pažnju i da u se vestima zlostavljači opisuju kao “okrivljeni”, a ne kao počinitelji i da je silovana žrtva samo tužilac, a ne žrtva. Tako je to u Švedskoj. Doseljenici, napadači, silovatelji, bacači bombi zaštićeni su zakonima govora mržnje. Silovana Šveđanka rizikuje da je zagovornici napadača imigranata optuže za zločin iz mržnje ako prijavi da je silovana.

Policijski zvaničnici koji su izjavili da ogromnu većinu silovanja čine okupatori imigranti su suspendovani i istraženi.

Zašto bele žene i dalje žive u Švedskoj, zemlji u kojoj ih feministička vlada koristi kao mamac ne bi li privukla više osvajača? Ankete pokazuju da se 25 odsto Šveđanki plaši da napusti kuću, pa čak i da odu u kupovinu. Povećanje od 1,472 odsto nasilnog silovanja pretvorilo je Šveđanke u  zatvorenike sopstvenih domova.

Da li devojčica stara 13 godina ima oca, braću, rođake? Ako je tako, kako tužioci mogu da očekuju da će crnci poživeti dovoljno dugo da budu deportovani u Eritreju? Kako su izdajničke feminističke vlade otvorile švedske granice i pozvale silovatelje švedskih žena, te vlade ih neće zaštititi.

Kažnjavanje silovatelja ne postoji. Norveški izveštaj Herland izveštava da su „u neverovatnom broju slučajeva švedski sudovi oslobodili osumnjičene koji su tvrdili da je devojčica želela da ima seks sa šest, sedam ili osam muškaraca“.

Zašto je švedska vlada odlučila da uništi mirnu homogenost Švedske? Da li im je Džordž Soroš platio da unište Švedsku dovođenjem imigrantskih napadača kako bi silovali domaće žensko stanovništvo?

Gde god da pogledamo u Evropu, nameće se isto pitanje. Merkelova je uništila Nemačku. Nemački savezni institut za istraživanje zapošljavanja procenjuje da bi osvajači imigranti mogli da čine više od 40 procenata stanovništva Nemačke za 20 godina. U većim gradovima se očekuje da će okupatorsko stanovništvo obuhvatati 70 procenata. Drugim rečima, Merkel nije ostavila prostora Nemcima u nemačkim gradovima.

Izveštaji evropskih alternativnih medija navode da Italija daje više pomoći imigrantima osvajačima nego italijanskim hendikepiranim ljudima. To svuda primećujemo. Evropa postoji zbog imigranata osvajača, a ne zbog njenih građana. Lideru francuske nacionalističke stranke Marin le Pen preti krivično gonjenje zbog govora mržnje, zbog odbrane prava Francuza.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here