Home TEMA DANA USТАVNА KRIZА U SAD NАRАSТА I ŠIRI SЕ, PRЕТЕĆI DА SЕ RАZVIЈЕ...

USТАVNА KRIZА U SAD NАRАSТА I ŠIRI SЕ, PRЕТЕĆI DА SЕ RАZVIЈЕ U ТОТАLNI RАSKОL I GRАĐАNSKI RАТ- ŠTA ČEKA SVET?!

282
0
SHARE

Njenim „demokratama“, odnosno američkim globalistima, Sjedinjene Države uopšte nisu potrebne. Tačnije, potrebne su im samo kao strateško uporište za dalje širenje.

Globalisti žele kontrolu nad Amerikom, a ne njen prosperitet. A ako ne uspeju da kontrolišu Ameriku u dosadašnjem vidu – kontrolisaće je kao zonu „kontrolisanog haosa“, istovremeno ucenjujući čitav svet njenim nuklearnim potencijalom.

Za neoboljševike (nazovimo ih tako) Amerika je dobra jer je zgodna da se iz nje skoči u Evropu i ostatak sveta. Njihovi duhovni prethodnici su 1917. koristili Rusiju u iste svrhe.

Revolucija drugova Trockog i Sverdlova nije uspela. Zato su se očevi današnjih revolucionara okrenuli ka Sjedinjenim Državama.

Stvorivši i uz pomoć ideologa Frankfurtske škole, novu još ortodoksniju, ne marksističku, već frojd-marksističku verziju revolucionarne doktrine. Sa seksualnom revolucijom, obojenim proleterskim masama i LGBT osobama kao revolucionarnom avangardom.

Danas smo svedoci sprovođenja upravo ovog plana svetske revolucije.

Nemojmo se zavaravati. Imamo posla samo sa novim licem boljševizma, koje nam je dobro poznato, i to u njegovoj vrlo totalitarnoj verziji.

Ni njegov stil, ni zadaci, ni ciljevi se nisu promenili. Umesto starog marksizma-lenjinizma dobili smo obnovljeni frojdovski marksizam koji su predstavili Adorno i Markuze. Zato smo, umesto pravoslavnog proletarijata, dobili međurasni ološ velikih gradova, takozvanu američku ulicu i LGBT.

Sve su to podržali mozgovi Demokratske partije SAD, kao i međunarodne organizacije – od UN i SZO do vodećih digitalnih transnacionalnih korporacija FAGMA (Fejsbuk, Amazon, Gugl, Majkrosoft, Ejpl).

Sa ovim, već gotovo sveprisutnim zlom, sada moramo da se pozabavimo. Svi moramo biti mentalno pripremljen za neizbežni susret sa ovim zlom.

Možda je u svemu dobra vest to što Rusija ostaje možda jedina država na svetu koja jedanas sposobna da se moralno odupre ovom zlu. Kao i Rusija – zemlja koja konzervativizam naziva svojom zvaničnom doktrinom.

(Fakti)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here