Home TEMA DANA RUSKI ANALITIČAR: TRAMP DOBIO VIRUS KAO DEO SPECIJALNE OPERACIJE?!

RUSKI ANALITIČAR: TRAMP DOBIO VIRUS KAO DEO SPECIJALNE OPERACIJE?!

124
0
SHARE

Donald Tramp je već dva puta primio dodatni kiseonik i deksametazon, a njegovo stanje se poboljšava.

Njegov lekarski tim je otkrio da prima i eksperimentalnu terapiju, odnosno lek REGN-KOV2, kao i cink, vitamin D, famotidin, melatonin i aspirin.

Predsednik SAD od petka nema groznicu, a njegova jetra i bubrezi funkcionišu normalno nakon druge doze remdesivira, intravenskog antivirusnog leka, za koji je dokazano da skraćuje boravak u bolnici.

Kako se i moglo očekivati, već se pojavilo, možda i ključno, pitanje: nije li Trampa neko namerno zarazio korona virusom? Nije li on žrtva specijalne operacije svojih političkih protivnika?

Ovo pitanje relevatnim smatra i poznati moskovski publicista i politikolog Jegor Holmogorov:

„Sasvim je moguće da je Trampu neko poslao crnog labuda. On lako može preboleti kovid-19. Ali, već su `pomrli` njegovi predizborni mitinzi. Ovo je kolaps njegove izborne kampanje. A to može značiti krah nade da svet neće ponovo bućnuti u liberalnu močvaru“.

Holmogorov posebno naglašava: „Svet se suočio sa nekim vrlo pametnim virusom. Uništava sve što je konzervativno, podržava sve što je liberalno. Najpametniji virus u

istoriji! Imam osećaj da je izmišljen posebno radi puča u Sjedinjenim Državama 2020. godine“.

On se nada da se Tramp sada našao u onoj vrsti katastrofalnih kriza iz kojih najbolje izlazi:

„Ako je ovo tačno – onda Tramp svoje zaražavanje čak može okrenuti u vlastitu korist. Trebalo da narednih dana od svega napravi dramatičnu predstavu bolesti i oporavka, da pokuša da kod Amerikanaca izazove maksimalno saosećanje. Da pomisle: on je jedan od nas, a nijedna infekcija se ne lepi za onog vampira Bajdena, jer je već mrtav“.

Holmogorov smatra, iako je Tramp lišen svog glavnog aduta – nastupa pred biračima, da američki lider ne treba da prerano napusti karantin već da krene sa novim planom za izbore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here